Mucur Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 17:59

Milletvekili Mustafa Kendirli’nin Yeni Yıl Mesajı

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 31-12-2020 14:22   Güncelleme : 31-12-2020 14:22
Milletvekili Mustafa Kendirli’nin Yeni Yıl Mesajı

    AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli yeni yıl mesajı yayınlayarak  "Sevinç ve hüzünleri, acı ve kederleriyle bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yılı karşılayacak olmanın heyecanıyla, 2021 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, barış, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. 2021 yılının, tüm milletimize ve insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

    Mustafa Kendirli Mesajında şu görüşlere yer verdi; "İç ve dış mihrakların, ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğine kast etmeye çalışan hain odakların, barış ve huzurumuzu bozmaya yönelik saldırılarını en üst seviyeye taşıdığı 2020 yılında, millet olarak barış ve kardeşliğimizden asla taviz vermeyeceğimizi tüm dünyaya bir kez daha haykırdık. Şer odaklarına karşı mücadelemizin kararlılıkla sürdüğü bir süreçte, sevinçleri ve hüzünleriyle, acı ve tatlı anılarıyla geride bıraktığımız bir yılın ardından, 2021 yılına yeni umutlarla girmenin heyecanını ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

     2020 yılında başımıza musallat olan Covid-19 hastalığının 2021 yılında, önce ülkemizin sonra tüm dünyanın kurtulmasını diliyorum. Tüm hasalarımıza acil şifalar diliyorum.

    Acılar paylaştıkça azalır, sevinç ve mutluluklar ise paylaştıkça artar. Bizler, millet olarak bu bilinçle hareket ederek, acılarımızı paylaşarak azaltacak, sevinç ve mutluluğumuzu da paylaşarak arttırmaya devam edeceğiz. 2020 yılının; birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, milletimizin bir arada ve kardeşçe yaşama arzusunun doruğa ulaştığı, toplumsal dayanışma duygularımızın pekiştiği, terörden ve şiddetten uzak, barışı, huzuru, başarıyı, refahı, bolluğu ve bereketi, ülkemiz ve tüm insanlığa parlak bir geleceği müjdeleyen bir yıl olmasını, Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; 2020 yılının başta Kırşehirli  hemşehrilerim olmak üzere ülkemize ve milletimize huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyorum. Kırşehirli hemşerilerimin ve milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

SEYİT YILMAZ

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR