Mucur Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 09:50

Mucur'da Değişim Rüzgarları Esiyor

Yılmaz; “Mucur’un her bir karışını bizler düzelteceğiz”

YEREL
Giriş Tarihi : 07-09-2020 12:04   Güncelleme : 07-09-2020 12:04
Mucur'da Değişim Rüzgarları Esiyor

     Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yılmaz açıklamasında; "Daha yaşanabilir bir Mucur için çalışmalara aralıksız olarak devam ediyoruz. Osmangazi mahallemizde parke yapım işleri tüm hızıyla devam ediyor.

    Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Mucur'un daha yaşanabilir hale gelmesi noktasında çalışmaların aralıksız şekilde sürdürüldüğünü dile getirdi. Yol yapım çalışmalarının yanı sıra vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet verme noktasında Zabıta araç filosunun da genişletildiğini ifade eden Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yılmaz açıklamasında; "Daha yaşanabilir bir Mucur için çalışmalara aralıksız olarak devam ediyoruz. Osmangazi mahallemizde parke yapım işleri tüm hızıyla devam ediyor" şeklinde bilgiler aktardı.

    Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yılmaz; "Kısa zaman içerisinde tamamlamayı ve vatandaşımızın mağduriyetini gidermeyi planlıyoruz. Hemşehrilerimizin daha huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayabilmeleri için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yine hizmet noktasında da hayırsever bir vatandaşımız ve belediyemizin birlikte yaptıracağı Eski İmam Hatip Lisesi'nin oradaki çeşmede tadilat ve çevre düzenlemesi başlamıştır. Vatandaşımızın bu çeşmeden daha hijyenik şartlarda su temin edebilmesi için harekete geçtik. Tadilat çalışmaları kapsamında göze daha hoş gelen, dekoratif bir alan oluşturacağız. Hayırsever vatandaşımıza, belediye olarak bu çeşmenin restorasyonuna ortak olduğumuz için teşekkür ediyoruz. Yapılan hizmetlerin halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. SEYİT YILMAZ

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR