Mucur Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 12:07

Mucur’u Amatörde Temsil Eden Yabanlıspor ve Mucurspor Birleşti

SPOR
Giriş Tarihi : 01-09-2020 10:22   Güncelleme : 01-09-2020 10:31
Mucur’u Amatörde Temsil Eden Yabanlıspor ve Mucurspor Birleşti

     Pandemin’den dolayı Bölgesel Amatör Ligi’nde kalan maçların oynanmamasının ardından ligde kalan Yabanlıspor, Kırşehir 1’inci Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından alt yapısıyla güçlü Mucurspor ile birleşme kararı aldı. Bu karar Spor Kamuoyu tarafından takdirle karşılandı.

    Bu sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele edecek olan Yabanlıspor, geçtiğimiz sezon yaşanan ekonomik anlamda sıkıntı çekmemek ve yoluna daha sağlam adımlar atıp alt yapısıya önem verip ilerlemek için Mucurspor ile birleşme kararı aldı.

    Geçtiğimiz sezon 1’inci Amatör Küme Futbol Ligi’ni son oynadığı maçta kaçıran ve yeni yapılandırmaya giden Mucurspor, İlçe’nin BAL’da temsil edilmesi adına önceki gün Yabanlıspor ile sosyal medya hesabından birleştiğini spor kamuoyuna duyurdu.

    İşte Yabanlıspor ve Mucurspor’un resmi sayfasından yapılan açıklamada: "2020-2021 sezonunda BAL liginde mücadele edecek olan Mucur Yabanlıspor ile Kırşehir Amatör Ligde mücadele edecek olan Mucurspor olarak sportif alanda yönetimlerimizi birleştirmiş bulunuyoruz. Yabanlıspor Başkanı Yunus Emre Şimşek görevine devam edecek aynı zamanda Mucurspor Kulübünü temsilen Hasan Dağtekin başkanlık görevine devam edecektir. Her iki takımımızın sportif alanda birlikte hareket edeceği bu sezonun takımlarımız adına ve İlçemiz Mucur adına hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Kulüp İsmi ve kulüp logosu ilerleyen günlerde açıklanacaktır..." ifadelerine yer verildi. SEYİT YILMAZ

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR