Mucur Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 00:35

Mucur Kaymakamlığına İspir Kaymakamı Faruk Erdem Atandı

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 14-07-2020 09:17   Güncelleme : 14-07-2020 09:38
Mucur Kaymakamlığına İspir Kaymakamı Faruk Erdem Atandı

   Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 427 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

   İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 427 mülki idare amirinin görev yerlerinin, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği belirtildi. 

    Mucur Kaymakamı Kaya Çelik Konya Vali yardımcılığına atanırken İspit Kaymakamı Faruk Erdem'de ilçemize atandı. 

FARUK ERDEM KİMDİR?

    Aslen Trabzonlu olan Kaymakam Faruk Erdem, 1983 yılında Ankara'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlayan Erdem, 2006 yılında Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu.
   
2007 yılında kazandığı İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Sınavı sonrası Niğde Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başladı. Sırasıyla Nevşehir'in Ürgüp ilçesi Kaymakam Refikliği görevi ile Gökçeada ilçesi  ve Çanakkale ilinde Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş görevlerinde bulundu. Akabinde 8 ay süreyle Ulukışla Kaymakam vekili olarak çalışan Kaymakamımız, yabancı dil eğitimi almak ve yönetimsel araştırmalar yapmak üzere 1 yıl süreyle İngiltere'de Essex Üniversitesi'nde çalışmalarda bulundu. Ayrıca bu süre zarfında Türkiye'nin Avrupa Birliği çalışmalarını yerinde takip etmek maksadıyla Brüksel ve Strazburg'ta incelemelerde bulunan Erdem, Yenilenebilir Enerji Kaynakları konusunda yaptığı tez çalışmasını Ulukışla ilçesinde uyguladı.
 
95. Dönem Kaymakamlık Kursu’nu üstün başarılı derece ile bitirerek Hemşin Kaymakamlığı, Arpaçay Kaymakamlığı ve Reşadiye Kaymakamlığı görevlerinde bulunan Erdem, 20.08.2017 tarih ve 2017/345 sayılı müşterek kararname ile İlçemiz Kaymakamlığına atanmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Erdem, iyi derecede İngilizce bilmektedir. 

sümeyye kılıç

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR