Mucur Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 21:31

Irmak Bucağının Sevilen Yüzü Alparslan Gürler MHP'den Aday Adayı Oldu

SİYASET
Giriş Tarihi : 16-11-2018 10:56   Güncelleme : 16-11-2018 10:56
Irmak Bucağının Sevilen  Yüzü Alparslan Gürler MHP'den Aday Adayı Oldu

    MHP'den İl Genel Meclisi'ne aday adayı olduğunu açıklayan Alparslan Gürler, seçildiği taktirde köylerdeki vatandaşın sorunlarının çözümü için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.
     Kendisinin de köyden gelme bir vatandaş olduğunu anlatan Alparslan Gürler, “ Bende köyde yaşayan bir vatandaş olarak ne gibi sıkıntılar olduğunu çok iyi biliyorum. Bu yüzden bende aday adayı oldum. Partimizin vereceği karara her zaman saygı duydum duyacağımda. Beni aday gösterdiklerinde ise elimden geldiği kadar çalıcağımdan kimsenin şüphesi olmasın.
    Köylerimizi ve ilçemizi il merkezinde çok iyi bir şekilde temsil etmemiz gerekiyor. Maalesef diğer ilçelerden biraz daha gerideyiz bu tartışılmaz bir konu. Bu yüzden ben veya bir başkası kim olacaksa çok iyi çalışılması gerekiyor. Bu tür sorunları gördüğümden dolayı aday adayı olma kararı verdim. Partimize küçük yaştan bu yana gönülden bağlılığımız var. Her zaman partimiz için çalıştım ve yönetimlerde bulundum. Mucur'un ve bizim Allah yardımcımız olsun” dedi.
    Alparslan Gürler, 1978 Doğumlu evli ve Tuğrul ve Kurşat isminde 2 çocuk babası. Lise öğrenimini Mucur'da yaptı. MHP kadrolarından gelen Gürler, 2 dönem yönetimde bulundu ve halen yönetimde devam ediyor.

Sümeyye KILIÇ

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR