Mucur Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 14:28

Mucur'un Beklediği Aday Adayı Başvurusunu Yaptı

2019 seçimlerinde Ak Partiden Aday adaylığı başvurularının başladığı ilk hafta başvurusunu yapan Haluk Türkoğlu gazetemize açıklamalarda bulundu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 15-11-2018 10:00   Güncelleme : 15-11-2018 10:00
Mucur'un Beklediği Aday Adayı Başvurusunu Yaptı

2019 seçimlerinde Ak Partiden Aday adaylığı başvurularının başladığı ilk hafta başvurusunu yapan Haluk Türkoğlu gazetemize açıklamalarda bulundu.
     Mucur'da Ak Partinin her zaman içinde olan, Partinin ilk kurulduğu günden bu güne yönetimlerinde bulunan ve Mucur'un Noter Haluk abisi olarak bilinen Haluk Türkoğlu gönüllere dokunmak için Mucur'da Ak Partiden Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.
    Her kesim tarafından sevilen, cana yakın, hoşgörülü, sevecen ve yardım sever olarak tanınan Türkoğlu Mucur için çalışmaya, Mucur'u istenilen güzel günlere kavuşturmak için çalışacağını belirtti.  
    Haluk Türkoğlu; “ Geçtiğimiz hafta günü Ak Parti Aday 
Adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Allah nasip ederse Mucur için çalışmak istiyorum. 
    Mucur ilçesinde bir tane noter olduğu için Köyleri ile birlikte tanımadığım insan yoktur. 

İki dönem de Mahalle muhtarlığı da yaptım. Kendi isteğimle bıraktım. Her zaman dürüst oldum. Görevimi layıkıyla yaptığıma inanıyorum. Hiçbir kimseyle bir husumetim ve kavgam yoktur. Bu arada sosyal faaliyetlerimde devam etmekte olup, yaklaşık beş, altı yıl Mucurspor Spor Kulübü Başkanlığı yaptım, yapmaya devam ediyorum. Yaklaşık 200 lisanslı futbolcumuz bulunmaktadır. 
    Adalet ve Kalkınma Partisi Kurulduğundan bu yana kayıtlı üyesiyim. Dört defa parti yönetiminde bulundum.
    Belediyelerin, bir şirketin idaresi gibi idare edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Belediyeyi kar eder bir kurum haline getirebilirsek ancak o zaman halkımıza daha iyi bir hizmet vereceğimize inanıyorum. 
    Dürüstlük ilkemiz olacaktır. Çalışacak ve başaracağız. Bu gemi hepimizin, gemi batarsa hepimiz batarız. Şeffaf olacağız. Partim ve ilçemiz halkı beni layık gördüğü takdirde Mucur Belediye Başkanlığı görevine hazır olduğumu, elimden geldiğince ayırım yapmaksızın ilçemiz için hizmet edeceğimi, herkesi kucaklayacağımı ayırım yapmayacağımı bilmenizi isterim. Ben her zaman halkın içende oldum ve olmaya devam edeceğim. Adaletle idareye talibiz” dedi.
Haluk Türkoğlu Kimdir?                                                                                                        
   Mucur ilçesi Aydoğmuş Köyünde babasının öğretmenlik yaptığı sıralarda 06.03.1967 tarihinde doğdu. Babası öğretmen olan bir ailenin ilk evladı. İlkokulu Mucur Atatürk İlkokulunda okudu.  Daha sonra Mucur İmam Hatip Lisesinde Eğitimime devam etti.  İmam Hatip Orta Kısmını bitirdikten sonra Mucur Lisesine geçiş yaptı. Mucur Lisesinden mezun oldu. 1989 yılında Mucur Noterliğinde çalışmaya başladı. Açık öğretim Üniversitesinin İşletme Bölümüne kayıt yaptırdı ancak işlerinin yoğunluğu nedeni ile ikinci sınıfta üniversite eğitimini bıraktı.  O günden bugüne kadar İmza Yetkili Baş Kâtip olarak çalışmaya devam etti. 1994 yılında Mucur ilçesi Geycek Köyünde evlendi. İkisi kız bir erkek çocuğu babası. Aynı zamanda Hayvancılık ve Çiftçilik yaptı. 2003 yılında Hayvancılığı bırakıp eşinin adına Sigorta Şirketi kurdu ve sigortacılık işine başladı. Şu anda yedi firma ile anlaşması bulunan sigorta şirketi sahibi. 2 kişiye istihdam sağlıyor, yaklaşık 2500 kayıtlı müşterisi bulunmakta. Noterlikten geçtiğimiz günlerde emekli oldu. 30 yıla yakındır Noterlikte çalıştı.

Sümeyye KILIÇ

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR