Mucur Gazetesi
HV
16 NİSAN Salı 22:42

Vali İbrahim Akın Mucur’u Ziyaret Etti

Vali İbrahim Akın, Mucur ilçesini ziyaret ederek birtakım açılışlara katıldı ve incelemelerde bulundu.

YEREL
Giriş Tarihi : 27-10-2018 11:37   Güncelleme : 27-10-2018 11:37
Vali İbrahim Akın Mucur’u Ziyaret Etti

    Vali İbrahim Akın, Mucur ilçesini ziyaret ederek birtakım açılışlara katıldı ve incelemelerde bulundu.

    İlk olarak Mucur ilçesine bağlı Kızıldağyeniyapan Köyünde halı saha açılışı gerçekleştirildi. Buradaki törene, Vali İbrahim Akın’ın yanı sıra Milletvekili Mustafa Kendirli, Ankara Milletvekili Hacı Turan, Mucur Kaymakamı Kaya Çelik, Ankara Çankaya Kaymakamı Kadir Çakır, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, daire müdürleri, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

    Törende bir konuşma yapan Vali İbrahim Akın, açılışı gerçekleştirilen halı sahanın gençlerimizi spora yönlendirmede ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmada yardımcı olacağını söyledi.

     Gençlerimizi geleceğe hazırlarken zinde ve sporcu bireyler olmalarını da önemsediklerini belirten Vali İbrahim Akın, “Bu halı sahanın açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, köyümüze hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ayrıca, biraz sonra açılışını gerçekleştireceğimiz Köy Konağı da hayırlı olsun. Yapılan bu hizmetlerin, yatırımların hepsi vatandaşlarımız içindir. İlimizi ve ilçemizi daha modern, daha yaşanabilir, daha gelişip kalkınan bir hale getirmek için çalışıyoruz. Devletimizin imkanlarını en verimli şekilde kullanarak hizmete çevireceğiz. Kızıldağ Yeniyapan Köyünden birçok bürokrat çıkmış, sevgili gençler, sizlerin de büyüklerini örnek alarak onların açtığı bu yoldan giderek ülkemize hizmet edeceğinize inancım tamdır." dedi.

    Milletvekilimiz Mustafa Kendirli, Ankara Milletvekilimiz Hacı Turan ve Ankara Çankaya Kaymakamı Kadir Çakır da yaptıkları konuşmalarda açılış gerçekleştirilen halı saha tesisleri ve köy konağının Kızıldağyeniyapan Köyüne hayırlı ve uğurlu olması temennilerinde bulundular.

    Vali İbrahim Akın, halı saha ve köy konağı açılışının ardından, ilçe merkezine geçerek, Mucur Hükümet Konağının şu an geçici olarak hizmet verdiği binasında incelemelerde bulundu.

    Yeni hükümet konağı yapılan alanı da inceleyen ve daha sonra Mucur’da yapımı tamamlanan ve yakın zaman sonra hizmete açılacak olan Ahi Konağı’nda incelemelerde bulunan Vali İbrahim Akın, Mucur Kaymakamı Kaya Çelik ve yetkililerden bilgiler aldı.

    Vali İbrahim Akın’ın ilçedeki programı, Mucur Yeraltı Şehrinde yaptığı incelemeler ile sona erdi.

Hbaer Merkezi

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR