Mucur Gazetesi
HV
17 NİSAN Çarşamba 01:34

Karacakurt Türkmen Derneğinden Andımız İçin Açıklama

YEREL
Giriş Tarihi : 23-10-2018 12:48   Güncelleme : 23-10-2018 12:48
Karacakurt Türkmen Derneğinden Andımız İçin Açıklama

Karacakurt Derneği Serdar Güneş Andımız ile alakalı bi raçıklamada bulundu.

Serdar Güneş Açıklamasında şunlara değindi; "5 sene önce açılım süreci adı altında İlk okullarda her sabah okunan ANDIMIZ gerekçesiz bir şekilde kaldırılmıştı.  Konu zamanın Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Konçuk tarafından yargıya taşınmış Danıştaya dava açılmıştı.
     Geçtiğimiz günlerde Danıştay kararını verdi ve ANDIMIZIN İlk okullarda her sabah okunmasına hükmetti. Bu kararla beraber siyasilerden ve eğitim bir sendikasında  tepkiler gelmeye basladi.

    Türkiye Cumhuriyetinde her gün çocuklarımızın, Türküm, doğruyum, çalışkanım demeleri bazı cenahları neden rahatsız etmektedir ? 5 senedir Andımız okutulmadı, ne değişti ? Bölücü unsurlarla birlik beraberlik mi sağlandı, yoksa terör örgütü silah bıraktı da bizimmi haberimiz yok ?
    Andımızın okutulmasına karşı çıkanlar TÜRK değillermi ? Yoksa Türk Milletinin birlik ve beraberliğini içine sindiremeyen bazı cenahların borozanlığınımı yapmaktalar ? Yada Taşıdıkları Türk Kanına ihanetmi etmekteler ?
    Siyasi partiler ve sendikalar Andımızla ilgili böyle açıklama yaparken bu parti ve sendika içerisinde üye olan yönetici olan ve damarında dolaşan Asil Türk Kanının farkında olan Vatandaşlarımızı istifaya davet ediyorum.
Danıştay kararı bir gerçeği daha gün ışığına çıkarmıştır.
     ANDIMIZIN tekrar okullarda okunacak olması Türk düşmanı olan solucanları tekrar   gündeme getirmiştir.
Tüm bu olanlara inat VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN
NE MUTLU TÜRKÜM DEMEYE devam edeceğiz" dedi.

Haber Merkezi

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR