Mucur Gazetesi
HV
29 MART Cuma 03:37

Hacı Turan 1500 Öğrenciye Kışlık Giyim Dağıtacak

Turan, 800 bin liralık yatırımların kurdelesini kesti. Hacı Turan Mucur'a her geldiğinde çocukların yüzü gülüyor

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-11-2017 09:08   Güncelleme : 02-11-2017 09:08
Hacı Turan 1500 Öğrenciye Kışlık Giyim Dağıtacak

Geçtiğimiz yıl çocuklara ayakkabı dağıtan Turan, bu yıl hem kışlık ayakkabı dağıtacak hem de kışlık kaban dağıtarak ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğini açıkladı.
    Turan, Ankara'da Ak Parti Genel Merkezinde yoğun çalışmalarının içinde ilçemiz çocuklarını düşünerek öğrencilere kışlık ayakkabı ve kaban dağıtacak. Mucur Cumhuriyet ilkokuluna küçük spor kompleksi, Kızıldağyeniyapan köyüne halı saha yaptıran ve bunların açılışını bizzat kendisi yapan Turan, ilçemiz okullarında ihtiyaç sahibi olan 1500 öğrenciye kışlık yardımı yapacağını açıkladı. 
İki Okulun Maliyeti 520.000 TL
Hacı Turan, geçtiğimiz yıl iki okula da söz vermişti. Cumhuriyet ilkokulunun ve Kızıldağyeniyapan köyünün  
Mucur'un çocuklarının yüzü güldü 
    Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, Baba ocağında bir dizi açılış gerçekleştirdi.  22. Dönem Kırşehir Milletvekili ve Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, Mucur'da bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulundu.
  ' TURAN'A SEVGİ SELİ VARDI '
   Turan, Mucur'da ilk olarak Mucur Kaymakamı olarak göreve başlayan Kaya Çelik'i makamında ziyaret etti. Turan, daha sonra Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emre Aslan'ın da katılımıyla Mucur Cumhuriyet İlkokulunda yapımına bizzat Hacı Turan'ın kendisi tarafından destek verilen halı sahada inceleme yapıp, öğrencilere spor malzemesi yardımında bulundu. 
 ' KIZILDAĞI YENİYAPAN'DA KÖY KONAĞI VE TAZİYE EVİ İÇİN DÜĞMEYE BASILDI ' 
    Turan, Mucur merkezde yaptığı gezi, açılış ve ziyaretler sonrasında Kızıldağyeniyapan Köyüne geçti. Burada yapımında destek verdiği toplamda 650.000 TL'lik yatırım olan Köy Konağı ve Taziye Evi'nin inşaatında incelemelerde bulunduk. Yine Kızıldağyeniyapan Köyü'ne yapılan Halı Saha'nın açılışını gerçekleştiren Turan, öğrencilere spor malzemesi hediye etti.  Malzeme yardımı yapılan çocukların mutluluğunu gören Turan, keyifli anlar yaşarken; Gazetemize yaptığı açıklamada, " Çocukların yüzündeki tebessümü ve mutluluğu görmek Dünya'nın en güzel duygusu. Mucur'umuza yatırımlar devam edecek ve inşallah hepsini birer birer açacağız. Geleceğimin teminatı çocuklarımıza hizmet asli görevimizdir. Onların huzuru ve mutluluğu için ne gerekiyorsa yapacağız " dedi. 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR