Mucur Gazetesi
HV
29 MART Cuma 10:37

Vali Şentürk, İlçemizde Yapımı Devam Eden Seyfe Yolunu İnceledi

Vali Necati Şentürk, İlçemizde ziyaret ederek devam eden yatırımları yerinde inceledi.

YEREL
Giriş Tarihi : 09-10-2017 09:05   Güncelleme : 09-10-2017 09:22
Vali Şentürk, İlçemizde Yapımı Devam Eden Seyfe Yolunu İnceledi

    İlçemize bağlı Gümüşkümbet Köyü yoluna İl Özel İdaresince serilen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Necati Şentürk'e Mucur Kaymakamı Kaya Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, İlçe ve İl Özel İdaresi yetkilileri eşlik etti.
    Vali Necati Şentürk, daha sonra Geycek Köyü yakınlarında yapımı devam eden Geyikli Baba Türbesini ve ardından Mucur'un Acıözü Mahallesinde yer alan ve tadilat ettirilen Şeyh Hamza Türbesini ziyaret etti.
    Ziyaretinde vatandaşlarla da sohbet eden ve muhtarların sorunlarını dinleyen Vali Necati Şentürk, Mucur ilçesini daha da güzelleştirmek ve daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.
     Şehir merkezinde olduğu gibi Mucur halkına da en güzel hizmetleri sunduklarını belirten Vali Necati Şentürk, "Gümüşkümbet Köyü yolunu İl Özel İdaremizce asfaltlandırıyoruz. Ayrıca, Mucurluların büyük ilgi gösterdiği Geyikli Baba'nın mezarını türbeye çevirdik. Yine, Şeyh Hamza'nın türbesini de yeniden düzenledik. İlçelerimize yönelik yatırımlarımız devam edecek." dedi.
     Vali Necati Şentürk'ün ilçe ziyareti, yetkililerden ilçede yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler alması ile sona erdi.

Haber: Sümeyye Kılıç

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR