Mucur Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 18:08

Mucur METEM Okulundan Diğer Okullara Örnek Anma Günü

İlçemiz üvey evladı muamelesi gören METEM Okulu geçtiğimiz günlerde yaptığı anma gününde olağan üstü bir program hazırladı

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 27-03-2017 09:21   Güncelleme : 27-03-2017 10:10
Mucur METEM Okulundan Diğer Okullara Örnek Anma Günü

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü programı hazırlayan METEM Okulu, bu güne kadar yapılmış en iyi anma günü programına imza attı. 
    Susayım susayım diyorum ama maalesef olmuyor. Adaletsizlik, yalakalık, ikilik almış başını gidiyor. Biz istiyoruz ki herkes adaletli olsun.
    METEM okulumuz ilçemizde ne hikmetse üvey evlat gibi bir kenara itilmiş durumda. 
    Anadolu liseleri, İmam hatip liseleri derken, Meslek lisesine olan rağbet ortadan kalkmış durumda. Hal böyle olunca da kimse METEM'in başarılarını görmüyor veya görmemezlikten geliyor.
    METEM yıllardır İl'de yapılan güreş müsabakalarında birincilik alıyor. Ama nedense diğer okullar gibi makamlara çağrılıp çocukların başları okşanmıyor, başarı ödülü verilmiyor. Burada biz sevgili yetkililerimize, o adalet timsali olduğunu her yerde dile getiren sevgili yetkililerimize soralım, okul öğrencileri başarı belgesi alması için, Okul müdürlerini mi değiştirmesi lazım? 
    Bu güne kadar hangi okul müdürlerinin, ufacık bir olayda dahi makamlara götürülüp ödüller aldığına şahit olduk. Ama METEM okul öğrencileri başarı getirdiklerinde nedense kimse çağırıp da aferin bile demiyor. Gerçi bizim makam sahiplerimiz adalet timsali olduklarından vardır bir bildikleri diyelim geçelim mi? 
     METEM Okulunu kutluyoruz. Tüyleri diken diken eden öyle bir program hazırlamışlar ki, orada bulunan herkes program sonunda ayağa kalkıp dakikalarca alkışladı. Öncelikle programı hazırlayan, yöneticilerimize, öğretmenlerimize teşekkür ederim. Bu güne kadar yapılmış en iyi program. 
    Öyle bir sahne hazırlanmış ki, düşünün her köşesinde emek var alın teri var. Sahnede bulunan her bir objeyi METEM öğrencileri kendileri yapmış. Harika bir sahne dekorasyonu olmuş. Verilmek istenen duygu izleyicilere sahne dekorasyonun da verildi desek yeri. Tiyatro gösterimi ve ilçemiz şehitlerini anılması salonda bulunanları oldukça duygulandırdı. Bu arada bu güzel programda eleştirilen aslında yanlış anlaşılan bir konu da olmuş. Tiyatroda namaz kılma sahnesinde namaz yanlış kılındı diye eleştiriler olmuş ama biz bu konu hakkında yetkililer ile görüştüğümüzde aynen şu ifadeler kullanıldı; “Biz orada bir olaya dikkat çekmek istedik, elbette ki hepimiz Namazın nasıl kılınacağını biliyoruz. Öğrencilerimizde biliyorlar, ama biz orada konuya dikkat çekmek istediğimiz için böyle bir sahne hazırladık” denildi.
   Elbette ki herkes dört dörtlük değildir. Bir yerlerde eksiklikler olacak ama METEM okulunun gerçekleştirdiği bu anlamlı program için herkesin emeğine sağlık diyorum. 
    Umarım diğer okullarda hazırladıkları programları böyle özenle hazırlarlar.

Kaynak: Mucur Gazetesi

mucur, mucur haber, mucur haberleri,

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR