Mucur Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 01:21

Mucur MHP İlçe Başkanlığına Sürpriz Aday

9 Nisan'da yapılacak MHP İlçe Başkanlığına Hakan Karakaya adaylığını açıkladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 27-03-2017 09:14   Güncelleme : 27-03-2017 09:21
Mucur MHP İlçe Başkanlığına Sürpriz Aday

Yıllardır Ülkücü ve Milliyetçi camianın içinde olan, Ülkü ocaklarında yetişmiş ve Ülkücü gençlik yetiştirmiş birisi olarak Mucur MHP ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum dedi.
     Karakaya; “ Yıllardır bu camianın içerisindeyim. Çok emek verdik ve çizgimizden bir gün olsun çıkmadık. Bunun için partime ve Ülkücü camiaya daha iyi hizmet vereceğimi düşündüğüm için 9 Nisan'da yapılacak olan MHP ilçe Başkanlığına aday olduğumu bizzat açıklıyorum. Artık yeni bir teşkilat ve yeni bir anlayış getirmenin zamanıdır. Bu güne kadar kim ne yapmış veya yapmamışı bırakıp önümüze bakmamız gerekiyor. Bende bunun için aday olmayı düşündüm. 

Bu güne kadar ne hikmetse MHP ilçe üyeliğine kaydolmak çok zor oldu. Başka partiler sokaklar da adam kaydetmek için uğraşırken, bizlerin üye olması için kırk dereden su getirildi. Şunu belirteyim ki önce kişi kendine bakacak sonra başkası için yorum yapacak. Bu konulara partim için çok girmek istemiyorum. 
    Tüm partililerime şunu belirtmek isterim ki kapısı bile açılmayan, bacası tütmeyen bir ilçe binamız var. Ben bunları değiştirmek için aday oluyorum. Artık bir şeylerin değişme vakti geldiğine inanıyorum. Bu değişimi yapmak için adayım” dedi.
    Hakan Karakaya, 1971 Mucur doğumlu. İlk ve ortaokulu Mucur'da okudu ve Mucur Lisesi mezunu. Şu an açık öğretimden Halkla İlişkiler bölümünü okumakta. 1999-2011 yıllarında Mucur Belediyesinde çalıştı. Belediyede çalıştığı dönem Belediye İş Sendikası temsilciliği yaptı. 2011-2017 yıllarında KOOP-İŞ Mucur sendika temsilciliği yaptı. Şu an Karacakurt Derneği yönetimi üyesi, Kırşehir Türk Ocağı üyesi, Kırşehir Ülkücü İşçiler derneği yönetiminde, Cemal Kılıç döneminde MHP İlçe yönetimi ve eski Ülkü Ocağı başkanlığı yaptı.  

Kaynak: Mucur Gazetesi

mucur, mucur habermucur haberleri,

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR