Mucur Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 02:48

Hüseyin Güngör; “Anayasa değişikliği Referandumuna hazırız”

AK Parti Mucur İlçe Başkanı Hüseyin Güngör, 16 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan anayasa değişikliği referandumu için düğmeye bastıklarını açıkladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 16-02-2017 09:42   Güncelleme : 16-02-2017 09:42
Hüseyin Güngör; “Anayasa değişikliği Referandumuna hazırız”

AK Parti Mucur İlçe Başkanı Hüseyin Güngör, 16 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan anayasa değişikliği referandumu için düğmeye bastıklarını açıkladı.
         Başkan Güngör, milletvekillerinin ve parti teşkilatının araziye ineceğini ve vatandaşa Anayasa değişikliğini anlatacağını açıkladı.
         Başkan Güngör, "16 Nisan'daki referandumunun ülkemiz geleceği için çok önemli bir geçiş dönemi Devamlı halkın içerisindeyiz, bilgi alışverişinde bulunuyoruz, halkımızın da bundan 30 yıl önceki halk değil, olan bitenden haberdarlar. Sıkıntı olmayacağı ve anayasa değişikliğinin büyük bir oranla kabul edileceğine inanıyorum. AK Parti, 15 yıldır iktidarda. Çok sayıda seçim geçirdik. Tecrübemiz var. AK Parti ve MHP bir araya gelerek ortak ittifakla anayasa değişikliğini meclisten geçirdiler. Keşke bu sürecin içerisinde CHP de olsaydı. İnanıyorum ki, CHP tabanı da bizimle aynı görüştedir. Ben buradan MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeliye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Devlet adamlığını gösterdi Aynı zamanda devletin bekası için birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu, devletin televizyonlarda seyredilerek ve birilerinden icazet alınarak yönetilemeyeceğini gösterdi.
           Mucurlu seçmenlerimizindi 16 Nisan anayasa değişikliğinde büyük bir çoğunlukla EVET diyerek bizleri daha güçlü tutacaklarına inanıyorum. Seçimin demokrasi şöleni içerisinde geçeceğini ve sonuçlanacağına inanıyorum. Bizde teşkilat olarak girilmedik ev sıkılmadık el bırakmayacağız. Teşkilatımızla, milletvekillerimizle sahada olacağız. Kampanya boyunca özellikle yerel basından yararlanacağız Yeni parti binamızı da önümüzdeki günlerde açacağız. Partimize yakışır güzel bir yer oldu. Şimdiden partililerimize hayırlı olsun. 
    Referanduma çok sağlam bir şekilde hazırlandık. Yeni bir Türkiye için EVET” dedi. 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR