Mucur Gazetesi
HV
23 NİSAN Salı 12:10

Hemşerimiz Hacı Turan İlçemize Desteklerine Devam Ediyor

Ak Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcı hemşerimiz Hacı Turan İlçemizde ziyaretlerde bulundu.

YAŞAM
Giriş Tarihi : 05-12-2016 10:14   Güncelleme : 05-12-2016 10:14
Hemşerimiz Hacı Turan İlçemize Desteklerine Devam Ediyor

İlk olarak İlçemiz okullarından Cumhuriyet İlkokulunda yapılacak olan halı saha yerini gezdi. İlçemize her fırsatta desteklerini esirgemeyen Turan, hızlı şekilde yapılması için gerekli girişimleri yapacağını bildirdi. İlçemize yapılan yatırımları her zaman takip ettiğini ve elinden gelen desteği 
Verdiği bildiren Turan, Cumhuriyet okulu ziyaretinden sonra ilçemiz Kızıldağyeniyapan köyüne yapılacak Halı saha yerini incelemeye gitti.
    Burada yaptığı açıklama şunlara değindi; “ İlçemiz için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İlçemize yapılacak olan yatırımları bizzat takıp ediyorum. 
    Cumhuriyet İlkokuluna yapılması planlanan halı saha çok yerinde bir karar olarak görüyorum. Çocuklarımız hem okul zamanında hem de okul sonrasında vakit geçirebilecekleri bir alan olması çok yerinde bir karar. Bizde burada bize düşen neyse yapmaya hazırız. Kızıldağyeniyapanda bulunan okulumuz içinde aynı düşünceler içindeyim. Çocuklarımızın spor alışkanlığı çok önemli bunun içinde bizlerde gereken her şeyi yapmaya hazırız” dedi. 
Önümüzde ki dönemlerde yatırımların devam edeceği belirten Turan, iki okulumuza da yapılacak olan halı sahalar için hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR