Mucur Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 05:25

“Ligi en iyi yerde bitireceğiz”

Kırşehirspor Başkanı Yalçın Aydın: “Ligi en iyi yerde bitireceğiz” Yalçın Aydın, ilk yarıyı acısıyla tatlısıyla tamamladıklarını belirterek, “İkinci yarıda çok daha iyi olacağız” dedi.

SPOR
Giriş Tarihi : 19-12-2014 15:36   Güncelleme : 19-12-2014 15:36
“Ligi en iyi yerde bitireceğiz”

   BÖLGESEL Amatör Ligi 6. Grup’ta topladığı 17 puanla ilk yarıyı altıncı sırada tamamlayan Kırşehirspor’un ikinci yarıda daha iyi olması için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını ifade eden Başkan Yalçın Aydın,  “Ligi en iyi yerde bitireceğiz. İkinci yarıda çok daha iyi olacağız” dedi.

   Ligin bitiminin ardından ilk yarıyı değerlendiren Kırşehirspor Başkanı Yalçın Aydın, ilk yarıda futbolcuların gösterdikleri onurlu mücadeleden mutlu olduklarını söyledi. Ligde ilk yarıyı altıncı sırada tamamladıklarını ve bu yıl tek hedeflerinin orta sıralarda mücadele etmek olduğunu dile getiren Başkan Aydın, “Bunun içinde takım olarak çok çalışıyoruz” dedi.

   Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini dile getiren Başkan Yalçın Aydın, “İkinci yarı heyecanı 18 Ocak’ta start alacak. İkinci yarıda göstereceğimiz mücadeleyle başarı için ne gerekiyorsa, o yapılacak. Teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimize sonuna kadar güveniyoruz” diye konuştu. Başkan Aydın, “Ligde kolay maç yok. Her maçımız final niteliğinde geçecek. Başarıya giden yolu mutlaka bulacağız” dedi.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu bu senenin de Kırşehirspor için yine sıkıntılı başladığını söyleyen Başkan Aydın, “Başta Bekir Hocamız olmak üzere kaptanımız Hacı Ahmet Çelik ile girişimler yaparak takımımızın kapanmasını önledik. İlk yarının sona ermesinin ardından transfer konusunda ise çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Şuan itibariyle gördüğümüz kadarıyla ligde orta sıralar ve üzerine oynayacak bir takım kuracağız. İlk yarıda olduğu gibi, ikinci yarıda kadromuza dışarıdan birçok isim katılacak. Geçen sene kadrodan da görüştüğümüz isimler var. Taraftarlardan biraz sabırlı şekilde beklemesini istiyoruz. Her şey güzel olacak. Bize destek veren büyük taraftarımız başta olmak üzere herkese teşekkür ederim" dedi.

   Kırşehirspor'un ilk yarıda çok kritik puanla kaybettiğini belirterek, art arda güçlü takımlarla karşılaşmasının kendilerini tedirgin ettiğini söyleyen Başkan Yalçın Aydın, “Takımımız ilk yarıda şampiyonluğa oynayan takımlar ile çok kritik maçlara çıktı. Bunlardan Sincan Belediyespor, Keçiören Bağlumspor ve Zara Belediyespor ile karşılaştı. Ligin ilk haftalarında kendi ayarlarından takımlardan puan aldık. Aldığımız bu puanla bizi zirvede tutsa da güçlü takımlar ile art arda oynamamız bizi biraz zirve hedefinden uzak tuttu. Tabi ki rakiplerimiz güçlü olsalar da biz de genç ve dinamik bir takımız. O yüzden çoğu karşılaşmalarımız başa baş geçti. Kaybedilen puanların çoğunda basit savunma hataları yaptık. Ayrıca, karşılaşma hakemlerinin aleyhimize verdikleri kritik kararlar da puan kaybımıza neden oldu. Oynadığımız maçlarda bizlere çok basit kartlar gösteriliyor. Maçlar taraf olmadan iyi yönetilmeli ki bizlerde ayakta kalabilelim. Oyuncularımız da gerekli azim var. Fakat imkânlarımız henüz tam anlamı ile yeterli değil. Takımımızın sadece yetkililer tarafından değil herkes tarafından desteğe ihtiyacı var. Kırşehir halkının da bizlere tam manası ile destek vermesi gerekir. Şuan ki en büyük hedefimiz Kırşehirspor'u kurumsallaşmaya götürmek amacımız şu an şampiyon olmak değil, takımı kurumsal kimliğine kavuşturmaktır" dedi.

 Kırşehir Ligi’nde 3 maç oynanacak

KIRŞEHİR Birinci Amatör Küme Futbol Ligi’ne yarın ve Pazar günü oynanacak 3 karşılaşma ile devam edilecek.

7 takımın çift devreli lig usulüne göre oynadığı Kırşehir Birinci Amatör Küme Futbol Ligi’nde Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan üç karşılaşmayla 6. Hafta heyecanı yaşanacak. 5 maçta topladığı 15 puanla lider durumda bulunan Evranspor, sezon başında ligden çekilen Evranspor’un sahaya çıkmaması üzerine haftayı 3-0 hükmen galibiyetle kapatarak üst üste altıncı maçını kazanıp puanını 18 yapacak.

Kırşehir Birinci Amatör Küme Futbol Ligi’nde bu hafta oynanacak olan maçların programı şöyle:

Cumartesi:

Gölhisargücü-Yeşil Kamanspor (Bağbaşı Çim Saha-13.00).

Pazar:

Yeşil Özbağspor-Boztepe Malyaspor (Bacğbaşı Çim-11.30),

 

Mucurspor-Çayağzıspor ( Mucur İlçe Stadı- 13.00).

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR