Mucur Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 01:32

Mucur Anadolu Lisesi Varken Dershaneye İhtiyaç Yok

İlçemiz Okullarından Mucur Anadolu Lisesi ve Şeyh Edebali Anadolu Lisesinde Hafta içi ve Hafta Sonu kurslarına tam katılım

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 10-03-2016 10:12   Güncelleme : 10-03-2016 10:12
Mucur Anadolu Lisesi Varken Dershaneye İhtiyaç Yok

İlçemizin ve Kırşehir'in parlayan yıldızı Mucur Anadolu Lisesinde okumak öğrenciler için tam anlamıyla bir ayrıcalık. Okulun düzeni, işlerin işleyiş şekli ile ilçemizin örmek okulu olan Mucur Anadolu Lisesi Kırşehir'de de büyük sükse yapmış durumda. Sadece İlçemizde değil Kırşehir'de de bir çok öğrenci alan okulumuzun başarı oranı üst seviyelerde. Son LGS sınavında Anadolu Liseleri arasında Kırşehir genelinde ikinci olmuştu. 
   Okulumuz sadece eğitimde değil her alanda başarılı. Geçtiğimiz yıl Fatih Projesini kontrol etmeye gelen, MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Daire Başkanı Dr. Yakup Yüksek çocukları geç saatte okulda görünce şaşkınlığını gizleyememiş ve Okul Müdürü Tamer Güzel'e "Hocam ne oluyor çocuklar bu saatte neden okuldalar" diye soru yöneltmişti. Halbuki daire başkanı sadece akıllı tahtaları kontrol amaçlı gelmişti. Ama çocukları görünce çok şaşırmış ve sormuştu. Dershanelerin kapatılmasından sonra, Türkiye genelinde tüm okullarda uygulanan okullarda kurs olayı Mucur Anadolu Lisesinde tam anlamıyla uygulanmaya konulmuş. Hafta içi ve Hafta sonu olarak belirlenen kurslara Okul öğrencileri tam kapasite ile katılıyorlar. Daire başkanının aslında gördüğü de buydu. 


Saat 16:40 olmuşken okul öğrencileri tam kapasite ile kurslarda bulunuyorlardı. Sadece Kırşehir'de değil Türkiye'nin tüm bölgesinde böyle bir tabloya çok nadir karşılaşıldığı için daire başkanı da bu duruma çok şaşırmıştı. Okul Müdürü Tamer Güzel'i yönetiminden dolayı tebrik eden daire başkanı Müsteşarını arayarak sevincini ve gördüklerini onunla da paylaşmıştı. 
   Mucur Gazetesi olarak bizde gittik ve gördük. Öğrencilerimiz büyük bir çalışma şevkiyle hem derslerine katılıyorlar hem de kurslarına. Mucur Anadolu Lisesi Kırşehir'de ve Türkiye'nin bir çok İl ve İlçesinde ki Anadolu liselerine örnek teşkil ediyor. İlçemizde böyle bir okulumuzun olması, böyle yöneticilerin olması ilçemiz için, çocuklarımız için büyük bir şans. Başta okul Müdürü Tamer Güzel'i ve yöneticileri kutluyoruz.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR