Mucur Gazetesi
HV
18 NİSAN Perşembe 13:55

Mucurspor-Atakspor 1-1

Mucurspor birçok gol pozisyonundan yararlanamadığı maçta 2 topu direkten dönerken, son dakikada yediği golle bir puana razı oldu.

SPOR
Giriş Tarihi : 27-11-2015 10:45   Güncelleme : 27-11-2015 10:45
Mucurspor-Atakspor 1-1

SAHA: Bağbaşı Sentetik

HAKEMLER: Mustafa Sarısakal, Murat Yağlı, Halil Koyuncu.

ATAK GENÇLİKSPOR: Hamza, Hasan, Erhan, Suat Yağmur, Batuhan, Onur, Murat, Suat Gökçen, Seyithan, Oğuzhan.

GOL: Dk.90 Murat.

ANTRENÖR: Ercan DEDE

MUCURSPOR: Serkan, Ali, Fikri, Esmani, Erol, Uğur, Duran, Muhammed, Fırat, Dursun, Atıf.

ANTRENÖR: Haluk TÜRKOĞLU

GOL: Dk.32 Fırat.

   Kırşehir Birinci Amatör Küme Futbol Ligi’nin ikinci hafta maçında Atakspor, sahasında Mucurspor’u konuk etti. Bağbaşı Sentetik Saha’da oynanan ve heyecan fırtınasına sahne olan karşılaşmada gülen taraf olmazken, karşılaşma 1-1 sona erdi.

   Kırmızı-beyazlılar, Atakspor’a son dakikada yediği golle sahadan 1 puanla ayrıldı. Bağbaşı’ndaki karşılaşma sayısız gol pozisyonunu değerlendiremeyen Atıf ve Dursun ile Mucurspor, aradığı golü 32. dakikada Fırat ile buldu ve zorlu karşılaşmada 1-0 öne geçti. İkinci yarıda etkili futbolunu sürdüren Mucurspor olmasına rağmen atamayana atarlar kuralını iyi uygulayan Atakspor 90.dakikada Murat’ın ayağından 1 puanı hanesine yazdırdı.

   Bağbaşı Sentetik Saha’da oynanan ve Mustafa Sarısakal’ın yönettiği maçta Mucurspor etkili futbolla başladı. Kırmızı-beyazlılar, Atıf ve Dursun ile önemli pozisyonları cömertçe harcarken, 22.dakikada Fırat’ın sol çaprazdan vuruşu direkten döndü.

   Mucurspor 32.dakikada Fırat’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golle deplasman ekibi Mucurspor soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle girdi.

   İkinci yarı ilk yarıya nazaran orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, Mucurspor ikinci golü bulamazken, Atakspor 90.dakikada Murat’ın golüyle skoru 1-1 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Atakspor-Mucurspor maçı 1-1 sona erdi.

Mucurspor teknik sorumlusu Haluk Türkoğlu:

“Galibiyeti kaçırdık”

   Kırşehir Birinci Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Mucurspor’un teknik sorumlusu Haluk Türkoğlu, Atak Gençlikspor deplasmanında elde ettikleri beraberliğe sevinmediklerini söyledi.

   Türkoğlu, ilk üç hedefi bulunan bir ekip olarak maçlara galibiyet maksadıyla çıktıklarını belirtti. Atak Gençlikspor maçında da kazanmak için mücadele ettiklerini, ancak bunu başaramadıklarını kaydeden Türkoğlu, şöyle konuştu: "Maç gitti, geldi. Kazanabilirdik de kaybedilirdik de Sonuçta alınan beraberlik bizi sevindirmedi, camiamızı da sevindirmedi. Puan kayıplarına üzülüyoruz, ancak diğer maçların sonuçlarına bakıldığında avantaj kaybetmiş değiliz. Kazanacağımız maçı son dakikada yediğimiz golle berabere tamamladık. Ne yapalım kısmet değilmiş. Artık bu maçı unutup, önümüzde çok önemli bir Gençlik Hizmetlerispor maçımız var. Bu maçı taraftar desteği ile kazanarak ligdeki ilk galibiyetimizi almayı planlıyoruz.”

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR