Mucur Gazetesi
HV
18 NİSAN Perşembe 05:36

Burak Öztürk; “MUCUR İSTİKRARDAN YANA”

Ak Parti Mucur İlçe Başkanı Burak Öztürk Gazetemizde dün çıkan haber için ve Mucur'un istikrardan yana olmasından dolayı röportaj verdi.

RÖPORTAJ
Giriş Tarihi : 06-11-2015 09:48   Güncelleme : 17-11-2015 10:33
Burak Öztürk; “MUCUR İSTİKRARDAN YANA”

   Dün yayınladığımız gazetedeki haber ile alakalı ve 1 Kasım seçimlerinden sonra Mucur Genelinde elde edilen büyük başarı sonrası Mucur Ak Parti İlçe Başkanımız Sn.Av.Burak ÖZTÜRK gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Sait Uyar'a röportaj vermiş ve seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmelerde bulunmuşlardır. 
İşte Mucur genelini ilgilendiren o röportajın detayları şöyle;   
Sait Uyar; Sayın Başkanım 1 Kasım Seçimlerinde Mucur'da elde etmiş olduğunuz büyük başarı hakkında neler düşünüyorsunuz?
   Burak Öztürk;1Kasım seçimleri ile Mucur geneli partimiz 6.504 oy almıştır. Mucur bir kez daha üzerine düşeni  yapmış ve İstikrardan yana oyunu kullanmıştır. Bu başarı Tüm Mucur'un başarısıdır. Tüm teşkilatımızın başarısıdır. Tüm halkımızın başarısıdır. Kazanan Mucur Olmuştur. Kazanan Kırşehir olmuştur. Kazanan Tüm Türkiye olmuştur. Kazanan Tüm Dünya mazlumları olmuştur. 
   Kırşehir Genelinde ve Tüm ilçelerinde Partimizin oyları artmıştır.  Geçmiş dönemlerde diğer partilere oy vermiş bir çok seçmen Ülkemizin geleceğini düşünerek Partimize teveccüh göstermişlerdir. Bu vesile ile Tüm Mucur'uma ve Tüm Halkımıza Şükranlarımı sunuyorum.
Sait Uyar; 1 Kasım Seçimlerinden sonra bir kısım kişiler kendi gayretleri ile Ak Partinin bu oyu alındığı yönünde beyanlar vermişlerdir. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
   Burak Öztürk;Hiç kimse bu başarıdan 


Nemalanmaya çalışmasın, bu başarıyı üstlenmeye çalışmasın, Maalesef bir kısım kişiler Ak Partimizin Mucur da kazanmış olduğu başarıyı kendilerine mal etme çabası içerisine girmişlerdir.  Lakin Halkımız neyin ne olduğunu çok çok iyi bilmektedir. Bu gün Şahsıma 'Başkanım bu başarı senin başarındır' diyen kişilere biz 'Bu başarı hepimizindir.Şahsa indirgenemez. Allah Tüm Mucur Halkından Razı olsun' cevabını verirken ,bazı kişilerin Şahsi Prim yapma çabaları Tüm halkımız  tarafından da tepkiyle karşılanmıştır. 
    Ak Parti Teşkilatımız İlk günkü Aşkla Haydi Bismillah demiş. Ben değil biz vurgusunu her yerde dile getirmiştir. Hiç kimseye Öteki dememiş,  birlik beraberlik duygusu ile hareket edilmiştir.  Bundan sonrada böyle devam edilecektir. Ak Partinin Kapısı kimseye kapalı değildir.  Bundan sonra da siyasetimiz bu şeklide devam edecektir.
Sait Uyar; Seçim Sonrası Mucur'a yapılacak yatırımlar için neler düşünüyorsunuz?
   Burak Öztürk;Mucur'umuza  seçim döneminde  Proje kitapçığımızda ilan ettiğimiz tüm projelerimizin arkasında olacağız. Mucur Hizmete aç bir ilçe bu kapsamda,gerek Doğalgaz, gerek TOKİ,gerekse tüm projelerimizi tüm halkımızla birlikte takip edeceğiz. Bu kapsamda Sayın Milletvekillerimize inancımız sonsuz. Her iki Milletvekilimizin de Mucur'umuza yapılacak hizmetlerde bizlerden bile daha istekli olduklarını görüyoruz ve bu bizleri çok mutlu ediyor. Bizler Mucur'un hak ettiği yatırımları kısa zamanda alacağına inanıyoruz.
Sait Uyar; Sayın Başkanım Mucur Belediyesi Muhalefet partisi elinde, peki yatırımlar konusunda bu sebeple bir aksama olur mu?
   Burak Öztürk;Evet Mucur Belediyemiz şuan Muhalefet Belediyesi,elbette Partimize ait bir Belediye olmasını bizler de çok isterdik. Lakin Halkımız böyle bir karar vermiş ve biz  buna saygı duyuyoruz. Ben Belediye Başkanımız Sn. Ali Şahin'in Mucur'un Menfaati konusun da Parti gözetmeyeceğini düşünüyorum.  Bir çok yatırım projemiz de Belediye'nin desteğine de ihtiyacımız olacak. Mesele Mucur ise her kez taşın altına elini koyar diye düşüyorum.
Sait Uyar; Sayın Başkanım Gelecek dönem Belediye Başkanlığı için birilerine söz verildiği konuşuluyor. Bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?
   Burak Öztürk;Ak Parti geleneğini bilen tüm partililerimiz böyle bir şeyin olmayacağını çok iyi bilirler. Hiç kimseye ne benim, ne de sayın Milletvekillerimizin gelecek dönem Belediye Başkan adaylığı ile ilgili verdiği bir söz yoktur. Olamaz da; Kaldı ki 2019 Genel ve Yerel seçimlerinin aynı zamanda yapılma  ihtimali de mevcuttur. Ak Parti Siyasetini Halka dayandırır. Birilerinin projesine göre siyaset dizayn etmez. Bizler gücümüzü Halkımızdan alırız. Birileri kendi  menfaatleri için böyle söylentiler çıkarma çabasına girebilirler. Halkımız bunlara kesinlikle itibar etmesin. Mucur'un artık dedikodu siyasetine değil Hizmet siyasetine ihtiyacı vardır.  Konuşulması ve tartışılması gereken şeyler Hizmetlerdir. 
Röportaj için Mucur Ak Parti İlçe Başkanı Burak Öztürk'e teşekkür ederiz. 

AdminAdmin

YORUMLAR
Mustafa Türkmen 8 yıl önce
Aman efendim akp nin önünü kesmek kimin haddine.Mucurlu bir hata yapmıştır seçmenin tamamı akp oy vermeliydi.13.yıldır yapılmayan yatırımlar belki yapılırdı.Mucur uçmuşda bizim haberimiz olmamış. Yürüyün be sizi kim tutar.
Trkmn 8 yıl önce
Burak Abi, seni önümüzdeki dönem Mucur Belediye Başkanı olarak görmek isteriz. Gençliğinle, dinamizminle ve kariyerinle Mucurumuzun senin gibi başkana ihtiyacı var. Mucurun artık iki kişiden birisini seçmek zorunda bırakılmaması lazım. Çekişmeler nedeniyle 20 senedir Mucur kayıp ve sürekli geriye gidiyor. Bunu çözebilecek kişinin de sen olduğunu düşünüyoruz.
VATANDAŞ 8 yıl önce
Bu halk kimsenin yönlendirmesiyle hareket etmez.Malum şahıs 1000 kişiyi yönlendiriyormuş madem niye 7 Haziran seçimlerinde verdirmemiş Demek ki klasik yalanlardan biri ama ifadeleri çok basit seviyesiz ve çirkin. 1OOO KİŞİ KOYUN MU Kİ SENİN TALİMATINLA HAREKET EDİYOR? her seçim sonunda bir nifah çıkarıyor . yeter artık.yüzlerce kişi senin yüzünden birbiriyle küs durumda. bıkkınlık verdin. AKP ak ama sen değilsin..
ÇOK OKUNANLAR