Mucur Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 06:54

Mucur Hacı Turan'a Sahip Çıkıyor

7 Haziran seçimlerinde Ak Parti 'ye %47'lık bir oy veren ilçemiz 1. Sıra adayının Hacı Turan olması için Genel Merkezin yolunu aşındırıyor...

SİYASET
Giriş Tarihi : 07-09-2015 08:58   Güncelleme : 07-09-2015 08:58
Mucur Hacı Turan'a Sahip Çıkıyor

   Mucur'lular bir arada Hacı Turan'nın 1. sıra aday olması için Genel Merkezi aşındırıyor. 1 Kasım seçimlerinde 1. sıra aday olarak gösterilmesini isteyen Mucur'lular, 1. sıranın Mucur'lu olması gerektiğini bunun nedenininde 7 Haziran seçimlerinde en büyük desteğin Mucur'lulardan gelmesi. Yaklaşık 30 Bine yakın oy potansiyeli olan Mucur'luluların 1. sırayı hak ettiği aşıkar. 1 Kasım seçimlerinde kenetlenip Hacı Turan'ı 1. sıra aday yapmak istiyorlar.

 İlçemizin evladı Hacı Turan'a taraflı tarafsız her kesim büyük destek veriyor. 7 Haziran seçimlerinde 2. Sıra adayı olan Turan, ilçemizde verilen sözlerin biraz gecikme olduğunu ama ne pahasına olursa olsun yerine getireceğini bildirdi. Verilen sözlerin gecikmesinde Hükümet belirsizliğin ve kendisinin kabinede olmayışından kaynaklandığını belirten Turan, bu dönemde tekrar aday adayı olduğunu ve verilen sözlerin aday olmasa dahi yerine getireceğinin altını çizdi.

   İlçemizde belirsizliğini koruyan bir kaç işin aslında son aşamada olduğunu, işlerin hızlandırılması için elinden geleni yaptığını belirten Turan, " Ne olursa olsun ben bir Mucur'luyum. Son seçimlerde gördük ki İlçemiz bize sahip çıktı ve iyi bir oy aldık ilçemizden. Bu seçimlerde tabi ki her şey daha farklı olacak ben tekrar aday adayı oldum ve bu sefer daha güçlü giriyorum. 

   Şunu söylemek isterim ki ilçemize verilen sözler asla seçim yatırımı değildi. İlçemizin asıl sorunu olan konularda ben ve ekibin elinden gelen gayreti gösterdi ve göstermeye de devam ediyoruz. Ben kendim bizzat tüm işlerin takipçisiyim. Sanayi yolu olayında işin içinde olanlar bilirler ki orası için inisiyatif kullandık. Bunun tabi ki bir hukuki bir süreci var. Bu süreci atlatmak için 

 

Elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Zaten orası için para hazır. Sadece bir kaç konuyu aşmamız lazım. Aşıldığı zaman çalışmalar hemen başlayacak. 

    Mucur'lu vatandaşım evlatlarına güvensinler ben orasını yapacağım, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Diğer konularda ise çalışmalar devam ediyor. Toki ilçemize gelecek, bunun için Toki çalışanları ilçemize bir kaç defa geldiler. Onlarda çalışmalarını yapıyorlar. Şunu net söyleyim ki Mucur'a Toki geldi diyebiliriz. 

   Doğalgaz ilçemizin kazandığı bir haktır. Çalışmalar 31 Temmuzda başlaması gerekiyordu yani müteahhit 420 takvim günü süresi var. Bu 420 gün içinde işi bitirmesi gerekiyor. Sözleşmenin belgesini de sizlerle paylaşıyorum. Bu konuda vatandaşlarımız rahat olsun bu süre zarfında doğalgaz ilçeye verilmek zorunda. Bu konu içinde elimizden geleni yaptım. İşi hızlandırdık ve bu aşamaya kadar getirdik. Bu konuyu merak edenler için söylediğim gibi resmi sözleşme metnini sizlerle paylaşıyorum.

   1 Kasım seçimleri bizler için ilçemiz için Ülkemiz için dönem noktası olacak. Bunun için halkımızın çok iyi karar vermesi lazım. Hizmet nerden geliyor, nerden gelmiyor iyi ayırdım etmeleri lazım" dedi. 

   1 Kasım seçimlerinde 1. Sıra adayı olması gereken birisi varsa oda kuşkusuz Hacı Turan'dır. Kırşehir merkezde ve ilçemizde Mucur'lular elinden gelen desteği fazlasıyla vermiştir. 1. Sıra dayını Mucur hak etmiştir. Bunun için ilçemiz önde gelenleri ve vatandaşlarımız Ak Parti'den isteği Hacı Turan'ın 1. Sıra aday olarak gösterilmesidir.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR