Mucur Gazetesi
HV
29 MART Cuma 03:20

Mucur Evladını Bağrına Bastı

Ak Parti Seçim Bürosunu açtı olay oldu. Büyük kalabalıkla açılan açılışta Hemşerimiz Hacı Turan'a ve Salih Çetinkaya'ya büyük bir ilgi vardı. Seçim bürosu önüne geldiklerinde ilk olarak halkın arasına karıştılar ve açılışa gelen tüm vatandaşlarla bire bir tokalaştılar. Böyle bir hareket beklemeyen vatandaşlar bu samimiyetin karşısında şaşkına döndüler. Daha önce böyle bir olaya şahit olmayan vatandaşlar gayet mutlu oldular. Ak Parti adayları konuşmalarında ilçemizi şehir kimliğine kavuşturacaklarının sözünü de tüm vatandaşlara verdiler.

SİYASET
Giriş Tarihi : 04-05-2015 09:16   Güncelleme : 04-05-2015 09:16
Mucur Evladını Bağrına Bastı

Ak Parti Seçim Bürosunu açtı olay oldu. Büyük kalabalıkla açılan açılışta Hemşerimiz Hacı Turan'a ve Salih Çetinkaya'ya büyük bir ilgi vardı.

Seçim bürosu önüne geldiklerinde ilk olarak halkın arasına karıştılar ve açılışa gelen tüm vatandaşlarla bire bir toklaştılar.

Böyle bir hareket beklemeyen vatandaşlar bu samimiyetin karşısında şaşkına döndüler. Daha önce böyle bir olaya şahit olmayan vatandaşlar gayet mutlu oldular.

Ak Parti adayları konuşmalarında ilçemizi şehir kimliğine kavuşturacaklarının sözünü de tüm vatandaşlara verdiler.

İlçemizde Ak Parti seçim bürosunun açılışında göz dağı verdi. Açılışa İl Başkanı Mustafa Kendirli, İlçe Başkanı Burak Öztürk, Salih Çetinkaya ve Hacı Turan katıldı.

Adaylar Halkın İçinde

Seçim bürosu önüne geldiklerinde ilk olarak halkın içine inerek bir bir herkesle tokalaşan adaylar, Mucur'lular tarafından kucaklandılar. Bu hareket halkın oldukça hoşuna gitti.

Mucur'a hizmet getireceğiz

Halkın arasından seçim otobüsünün üstene çıktılar ve Mucur'u nasıl modern bir Şehir'e dönüştürecekler bir bir anlattılar.

İlk olarak mikrofonu Hacı Turan aldı. Turan konuşmasında artık zamanı geldi Mucur'u Şehir kimliğine kavuşturacağız dedi.

Turan; " Burası benim memleketim ve yurdum. İlçemizle ilgili bir çok projelerimiz var. Bu projelerimizi bir bir gerçekleştirmek istiyoruz. Bir çoğuna da şimdiden başladık aslında. Organize sanayi bölgemizi açacağız, Toki'yi ilçemize getireceğiz, spor tesisleri yapacağız, hükümet konağı ve belediye binasını yenileceğiz. Bunları biz yapacağız, arkadaşlar. İktidar partisinin vekili olarak yapacağız.

   Ben  Mucur'luyum bu dönem Allah izin verirde Milletvekili olursak bu dönemde ilçemizi ihya edeceğimizden şüpheniz olmasın.

Bazı yerlerde konuşuluyor MHP ikinci parti diye ama yanılıyorlar. MHP Kırşehir'de üçüncü partidir. Geçen dönem seçimlerde bunu gördük. 8 Haziranda oy oranını da söylüyorum Ak Parti 65.00 CHP 29.00 MHP ise 26 bin oy alır biz 2-0 yaparız.

2-0 olduğunda iki Milletvekili ile Kırşehir ve ilçelerimizi temsil edeceğiz. İşte o zaman istediğimiz her şeyi alabiliriz. Yatırımları ilçemize daha kolay getirebiliriz.

Turan'ın ardından Salih Çetinkaya konuşma yaptı. Çetinkaya;" Projeler hakkında Hacı bey gerekli her şeyi anlattı. Hacı bey sizin evladınız kardeşinin. Ben inanıyorum ki bu dönem Mucur evladına sahip çıkacaktır.

Şuna inanıyorum ki sizler her şeyin farkındasınız. Yatırımı kimin yapacağının da, yapmayacağının da farkındasınız. Düşünün 1-1 oldu. Yarın bir gün işiniz düştü. Onlara gittiğinizde sizlere şunu diyecek biz hükümet değiliz bir şey yapamıyoruz Ak Partili Milletvekilinin yanına gidin diyecek. O yüzden bizi mecliste daha güçlü kılmak için kesinlikle iki Milletvekili ile gitmeyiliz. Bir elin nesi var iki elin sesi var bunu hiç bir zaman unutmayınız. Ben Mucur'dan en az %80 oy bekliyorum. Umarım  8 Haziranda kazanan Kırşehir olur kazanan Mucur olur" dedi.

Görkemli Bir Açılış Oldu

Geçtiğimiz perşembe günü Ak Parti seçim bürosunu ilçemizde açtı. Açılışa yoğun bir katılım oldu. Hemşerimiz Ak Parti Milletvekili Adayı Hacı Turan'a ve Salih Çetinkaya'ya ilgi oldukça yüksekti.

 

Hemşerimiz Hacı Turan'ın konuşmaları zaman zaman vatandaşların tarafından kesildi. Turan'ın Mucur'lu olmasından dolayı her kesim tarafından desteklendi görüldü. Birlik ve beraberliğin olduğu seçim bürosu açılışı sonunda çim bürosu içersinde vatandaşlarla sohbet edildi. 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR