Mucur Gazetesi
HV
24 NİSAN Çarşamba 04:02

Ak Parti Milletvekili Adayı Hacı Turan Gazetemizi Ziyaret Etti

İçin Proje Duymak İstiyor” başlıklı haberimiz hemşerimiz Ak Parti Milletvekili Adayı Hacı Turan tarafından memnuniyetle karşılandı. Hacı turan gazetemize gelerek " biz bu güne kadar hep proje ürettik bugünde sağlam projelerimizle Milletvekili adaylığına çıktık" dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 20-04-2015 09:46   Güncelleme : 20-04-2015 09:46
Ak Parti Milletvekili Adayı Hacı Turan Gazetemizi Ziyaret Etti

    İçin Proje Duymak İstiyor” başlıklı haberimiz hemşerimiz Ak Parti Milletvekili Adayı Hacı Turan tarafından memnuniyetle karşılandı. Hacı turan gazetemize gelerek " biz bu güne kadar hep proje ürettik bugünde sağlam projelerimizle Milletvekili adaylığına çıktık" dedi.

   Gazetemizin Genel Yayın yönetmeni Sait Uyar'la yaptığı röportajda ilçemiz için bir çok projeleri olduğunu bunlardan bir kaçının geçmiş dönemde de ödeneğinin çıktığını Milletvekili seçilmesi halinde tüm projelerin düğmesine basacağını bildirdi.

   Turan;" Öncelikle yapmış olduğunuz haberden dolayı teşekkür ederim. Gazetenizi esnaf gezilerimde okudum ve mutlu oldum. Artık ilçemizi güzelleştirmemiz ve kalkındırmamız gerekiyor. Bizde bu yolla ilçemiz için bir çok proje ürettik. Allah izin verirse Milletvekili seçilmemiz halinde projelerimiz hayata geçireceğiz.

 Varan 1;  İlçemize öncelikle Toki getirmeyi planlıyoruz. Bunun içinde ilçemizde arazi arama, yer bulma işlemine başladık. Bildiğiniz üzere Toki ülkemizin dört bir yanında inşaatlarına devam ediyor ve halkın ev sahibi olması için çok önemli bir konu. 

Varan 2 ;   İlçemizde üniversite öğrencilerimize yönelik çalışmalarımız var. Bildiğiniz üzere 300 kişilik yurdumuz yapım aşamasında ve Allah izin verirse bu yıl kullanıma açılacak. Meslek Yüksek Okulumuzun ilk etapta yeni bölümler açarak öğrenci sayımızı artırmak istiyoruz. Bununla birlikte ilçemize 4 yıllık üniversite getirme planımız var bunun çalışmalar yapacağız. 

Varan 3;   Yurt ve okulu bitirirsek üniversite öğrencilerimiz ilçemizde ikamet edecek ve bu şu demek ilçemiz esnafları bu nimetten yararlanacak. Bunun içinde ilçemizi güzelleştirmemiz ve sosyal aktivite yerleri yapmamız gerekiyor.

Varan 4;   Sadece üniversite için değil ilçemizde bulunan tüm ilkokullar, ortaokullar ve liselerimizin bakım, onarım ve çevre düzenlemesini yapacağız. Buda çocuklarımızın okullarda daha iyi şekilde eğitim görmesini sağlayacak.

Varan 5;   İlçemizin Kaymakamlık binasını ve Belediye binasını yenilemeyi düşünüyoruz. Kaymakamlık binamızı yıkıp yerine yeni bir bina inşa edeceğiz. Belediye binası içinde şu oto park olarak kullanılan alana düşünüyoruz. Mucur bizim biz Mucur'a hizmet yapacağız ve parti ayırdımı yapmaksızın bu projeleri hayata geçireceğiz Allahın izniyle.

Varan 6;   İlçemizin büyük eksiklerinden biri olan spor tesislerini yapmayı planlıyoruz bunun içinde girişimlerimiz yaptık. Karşıyaka mahallesinde bulunan stat etrafında yeni tesisler kurmayı planlıyoruz. 

Varan 7;   Organize sanayi bölgemizi ilerleyen günlerde açmayı planlıyoruz. Bunun için ufak tefek sorunlar kaldı. Yanılmıyorsam orda vatandaşlarımızın arazileri var onlarla olan sorunu çözdükten sonra organize sanayi bölgemizi hayata geçireceğiz ve Kayseri'den organize sanayi bölgemiz için talepler var. Bunları değerlendirip ilçemizin katkısında olacak iş yerlerine vermeyi düşünüyoruz. 

  Bahsettiğimiz projelerimiz ile ilgi girişimler ilk adamlar yapıldı. Birçok hibe desteği sağlayacağız. Mucur'u geliştirip büyüteceğiz. Bunlar ilk etapta yapacağımız projelerimiz. Projelerimiz bunlarla sınırlı kalmayacak tabi. 

   Size de teşekkür ederim. Bizleri yönlendirecek olanlar sizlersiniz. Gazetenizi her fırsatta takip ediyorum edeceğim" dedi. 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR