Mucur Gazetesi
HV
18 NİSAN Perşembe 09:45

MUCUR DEVLET HASTANESİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR…

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-04-2023 14:40
MUCUR DEVLET HASTANESİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR…

Mucur’a 25 yataklı hastane kazandıran Ankara Milletvekili Hacı Turan,

yeni Mucur Devlet Hastanesi’nin hayırlı olması dileğinde bulundu…

12 Mayıs 2020 tarihinde ihalesi yapılan ve yaklaşık 30 milyon lira harcanarak yapımı tamamlanan 25 Yataklı Mucur Devlet Hastanesi’nin önümüzdeki günlerde yapılacak açılışla birlikte halkın hizmetine girecek.

AK Parti Ankara Milletvekili Kırşehirli hemşehrimiz Hacı Turan, Sağlık Bakanlığı nezdinde yaptıkları yoğun girişim ve çabaları sonucu ihale edilerek yapımı tamamlanan Mucur Devlet Hastanesi’nde son eksiklikler gideriliyor.

İhale sürecini ve yapımını yakından takip eden Ankara Milletvekili Hacı Turan, yeni Mucur Devlet Hastanesi’nin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Milletvekili Turan, “Yaklaşık yatırım programına aldırdığımız Mucur eski Karayolları binasının olduğu yeri yapılması planlanan Mucur Devlet Hastanesi Mucur Belediye Başkanımız Sayın Atılgan Yılmaz’ın talebiyle gerekli imar değişiklikleri yapılarak Sağlık Meslek Lisesi yanında bulunan hazineden devrini yaptırdığımız Pancar Şefliğinin yerine kaydırılmış olup, bu sayede okul ile birleştirilerek Sağlık kampüsü haline dönüştürülecek olan 25 yataklı Mucur Devlet Hastanesi önümüzdeki günlerde halkımızın hizmetine açılacaktır. Hastanemiz şimdiden tüm Mucurlulara hayırlı olsun” dedi.

Bu arada Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu yakında hizmete açılacak olan Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Mucur Devlet Hastanesi yeni hizmet binasını yerinde inceleyerek Başhekim Dr. Fulya Afşar ve Hastane Müdürü Veli Koç’tan bilgiler alarak istişarelerde bulundu.

Ziyarete Başkan Yardımcısı Dr. Enis Behiç Yaşlı ve Destek Hizmetleri Birim Sorumlusu Mesut Gündoğdu da eşlik etti. (SÜMEYYE KILIÇ)

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR