Mucur Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 12:14

Bilgehan Altaş aday adaylığını açıkladı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-03-2023 14:14
Bilgehan Altaş aday  adaylığını açıkladı

        AK Parti Kırşehir eski İl Başkan Yardımcısı ve Merkez İlçe Başkanlarından Av. Bilgehan Altaş, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde AK Parti’den Kırşehir Milletvekilliğine aday adayı oldu.

Ahiliğin merkezi Kırşehir’e milletvekili olarak hizmet etmek istediğini belirten Av. Bilgehan Altaş, AK Parti’den Kırşehir Milletvekili aday adayı olmasının gerekçelerini açıklarken, şu ifadelere yer verdi:

“Kuruluşundan bu yana içerisinde olduğum Ak Partimizde, İl Başkan Yardımcılığı, Seçim Kurulu Temsilciliği, İl İnsan Hakları Kurul Üyeliği son olarak Merkez İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundum. Partim ve teşkilatım tarafından şahsıma tevdi edilen her görevi tüm dava arkadaşlarım ile birlikte hemşehrilerimizin talep ve isteklerinin yerine getirilmesi konusunda ve şehrimizin sorunları ile yakından meşgul olarak çözmeye çalıştık. Bu kutlu davanın bayrağını kurulduğu günden bu yana kirletmeden taşımanın onurunu gururunu yaşadım yaşamaya devam edeceğim.Şimdi ise 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde, ‘İmanın amele dönüştüğü’, Anadolu'nun vatan toprağı olmasında, Osmanlı'nın beylikten bir Cihan İmparatorluğuna dönüşmesinde büyük payı olan Ahiliğin merkezi Kırşehir’ime Milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum.

“Cumhurbaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında dediği gibi önümüzdeki yüzyıl Türklerin yüzyılı ‘TÜRKİYE YÜZYILI’ olacaktır. Türkiye yüzyılında Ahilik prensiplerinin; haz ve hız çağında emperyalizmin kıskacındaki insanlık için de bir ümit olacağına yürekten inanıyorum. Bu anlayıştan hareketle; Rabbimin izni,Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın tensip ve takdirleri ve siz dostlarımın desteği ile şehrim ve şahsım adına hayırlısını niyaz ediyor, MİLLLETVEKİLİ ADAY ADAYI olduğumu kamuoyu ile paylaşıyorum.

“Durmak yok yola devam.” (SÜMEYYE KILIÇ)

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR