Mucur Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 21:20

MÜFİT GÖÇEN GÜVEN TAZELEDİ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-01-2023 10:29   Güncelleme : 12-01-2023 10:34
MÜFİT GÖÇEN GÜVEN TAZELEDİ

İYİ Parti Kırşehir İl Kongresi gerçekleştirildi…

MÜFİT GÖÇEN GÜVEN TAZELEDİ

 

Göçen: “2023 seçimlerinde Kırşehir’den milletvekili

çıkararak oylarımızı arttırmak için daha çok çalışacağız”

 

İYİ Parti Kırşehir İl Başkanlığı’nın 3. olağan kongresi gerçekleştirildi ve kurucu İl başkanı Müfit Göçen rakibine büyük fark atarak yeniden kazandı.

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.Divan Başkanlığı’nı İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu yaptığı genel kurul Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Araz ve Asaf Kayaoğlu,  CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun birer konuşma yapmasının ardından İl Başkanlığı’na aday olan Mustafa Oflaz ile Müfit Göçen söz aldılar.

Mustafa Oflaz, parti içinde yaşanan sorunları dile getirerek, kendisinin başkan seçilmesi halinde tüm sorunların çözümü konusunda bütün gücünü harcayacağını ifade etti.

İYİ Parti’yi Kırşehir’de kuran ve kurulduğu günden bu yana İl başkanlığı görevinde bulunan Müfit Göçen, “Partimizin ne zor şartlar altında kurulduğunu herkes çok iyi biliyor. Sayın Genel Başkanımız Kırşehir’e geldiğinde konuşturmamak için neler yaptıklarını unutmayalım. Çöp bidonunun üstünde konuştursalar da, yolları, kaldırımları kapatsalar da partimizin kurulmasına ve büyümesine engel olamadılar. Partimizi Kırşehir’de birinci parti yapmak için göreve geldiğimiz günden bu yana partimizi birinci parti yapmak için canla başla çalıştık. Biz 2017 yılında Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’le birlikte insanlara umut olma yolunda yola çıktık. Ülkemizin her kesimini kucaklayacak bir yüreğe sahibiz. 8 ışıklı parti amblemi ile Türkiye aydınlanacak.Bu oluşum süreci içerisinde de tüccar siyasete müsaade etmeyeceğiz. Görev yaptığımız süre içinde elbette eksikliklerimiz, yanlışlarımız olmuştur, bundan sonra da olacaktır. Ama şunu herkes iyi bilmeli ki biz partimi her ortamda en iyi şekilde temsil ettik ve patimizin oyunu Kırşehir’de her geçen yıl arttırdık İnşallah bundan sonraki hedefimiz partimizi hem Kırşehir’de, hem de Türkiye’de birinci parti yapmaktır. Bu yolda herkesi partimizde olmaya davet ediyoruz.” dedi.

Kongrede son konuşma yapan Divan Başkanı İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu yaptı. Partilerinin kurulduğu süreci anlatan Kabukçuoğlu, “Bu seçimi hangi aday kazanırsa kazansın partimiz daha da büyüyerek çıkacaktır” dedi ve ardından seçimlere geçildi.

Müfit Göçen ile Mustafa Oflaz’ın başkanlık için yarıştığı seçimde 472 delege oy kullandı.

Göçen 381 oy alarak yeniden İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı seçilirken,  Oflaz 91 oy aldı.

Müfit Göçen’in başkanlığındaki İYİ parti İl yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Nuri Araz,  Zekeriya Ay, Alper Kavlak, Kadir Gökkaya, Cuma Orhan, Onur Gündüz, Fatih Öztürk, Uğur Apaydın, Emrullah Saygılı, Deniz Yağmur, Yusuf Toparslan, Çağlar Baltacı, Mehmet Işık, Ali Rıza Kurutlu, Nuh Eraslan, İlker Koca, İbrahim Özen, Osman Kılıç, Halil Çınar, Fahrettin Gürbüz, Nazmi Mercimek, Yusuf Deveci, Fatih Tokmak, Fatma Ardıç, Rabia Dağıstan, Serpil İstanbullu, Fiknat Güliz Gürses, Fatma Yaman, Kamer Deveci, Nurhan Badak, Hacer Tozlu, 2 Aysel Uzun,

Kırşehir İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Yedek Üyeler isi şu isimlerden oluştu:

Cengiz Bektaş, Mahmut Seyfeli, Erdal Araz,  Mehmet Bahadır, Hikmet Perçinel, Sefa Öztürk, Cansu Kılıç, Yılmaz Köksal,  İsmail Çakır, Tufan Doğan, Sibel Göçen, Davut Yeşilli, Salih Yılmaz, Nihat Yerli, Tuncay Arslan, Tuncay Koç, Yasemin Kurutlu, Nimet Araz, Taner Kaya,

Disiplin Kurulu Asıl üyeleri isi şu isimlerden oluştu:

Burhan Güngör, İsmail Tozlu, Uğur  Mert, Yener Sütçü, Haydar Örnek, Musa Hangül, Gamze Aydın, Ayşe Göçen, Emine Özdemir.

Kırşehir İl Başkanlığı Disiplin Kurulu Yedek Adayları da Ali Uzun, İlhan Aydın, Fatma Kaya, Mahiye Esen, Bayram Aslan, Osman Kaya’dan oluştu.

Müfit Göçen, Zafer Satılmış, Hüseyin Karaboğaz, Tuncay Uysal ÖcalanÜst Kurul Asıl Adayları olurken, üst kurul yedek üyeleri isi şu isimlerden oluştu:  Nuri Araz, Barış Aslan, Fahrettin Gürbüz,

4 Hacer Alaş.

Kongrenin ardından bir teşekkür konuşması yapan Başkan Göçen, kendisine destek veren bütün partililere teşekkür etti.  2023 seçimlerinde başarılı olup Kırşehir’den milletvekili çıkararak oylarını arttırmak istediklerini, bunun için çok fazla çalışacaklarını belirten İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, kongrenin hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.  (SÜMEYYE KILIÇ)

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR