Mucur Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 09:56

Var mı Bize Yan Bakan ?

İlçemizde yeni kurulan Mucurspor, gün geçtikçe daha iyi futbol sergilemeye ve rakiplerini korku salmaya devam ediyor.

SPOR
Giriş Tarihi : 05-03-2015 10:24   Güncelleme : 05-03-2015 10:24
Var mı Bize Yan Bakan ?

İlçemizde yeni kurulan Mucurspor, gün geçtikçe daha iyi futbol sergilemeye ve rakiplerini korku salmaya devam ediyor.

Ligin ikinci yarısına hızlı başlayan takımımız, ikinci yarının ikinci galibiyetini de farklı kazanarak rövanşı da almış oldu. Kamansporu Kaman'da 7-2 mağlup eden takımımız, Evranspor karşılaşması öncesinde moral depoladı. Takım da üç eksik olmasına rağmen yedek oyuncularında en az onlar kadar iyi oldukları ve iyi mücadele ettikleri görüldü.

Takım yöneticisi Haluk Türkoğlu; " Biz sadece bir takım çıkarmıyoruz. Dört takım çıkarıyoruz. Gelecek yıllar da daha iyi mücadele edeceğiz. Geçmiş haftalarda ligde olmadığımızdan ve oyuncuların maç eksikleri ve tecrübesizliklerinden dolayı bazı hatalar yaptık. Ancak bundan sonraki maçlar için iyi bir takım oluşturduk. Bu yıl da şansımız yine devam ediyor. Üstelik bugüne kadar ilçede bir takım zor çıkartılırken; yeni yönetim olarak Mucurspor'un geleceğini de düşünerek üç ve dört kulvarda mücadele ediyoruz. Takıma ve bize maddi ve manevi olarak destekleyen herkese teşekkür ediyoruz. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Bu çocuklara sahip çıkalım" dedi.

 

Takımımız, hafta sonu kendi evinde lider Evranspor'u ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde her iki takım da idmanlarına aralıksız devam ediyor.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR