Mucur Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 01:43

İl Genel Meclisi’nde görev değişikliği…

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-01-2023 14:18
İl Genel Meclisi’nde görev değişikliği…

İl Genel Meclisi’nde görev değişikliği…

 

 

Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimi yapıldı ve iki yıldır bu görevi yürüten Şaban Çelik’in yerine Kaman İl Genel Meclisi Üyesi Emre Demirci seçildi.

Seçimlerin ardından görevini yeni İl Genel Meclisi Başkanı Emre Demirci’ye devreden Şaban Çelik, Demirci’yi kutlayarak başarılar diledi.

Görev yaptığı süresi içinde elinden gelen bütün çabayı harcayarak Kırşehir il geneline hizmet etmeye çalıştığını belirten Şaban Çelik, kendisine destek olan herkese de teşekkür etti.

Şaban Çelik, yayınladığı veda mesajında şunları ifade etti:

“Değerli hemşerilerim, ilimiz İl Özel İdaresinde yaklaşık 2 yıllık İl Genel Meclis Başkanlığı görevim bugün yapılan İl Genel Meclis Başkanlığı seçimi sonucu sona ermiştir. Yeni Seçilen arkadaşımız Emre Demirci’ye yeni görevinde başarılar diliyorum.

“Değerli hemşerilerim, Teşkilatımızın ve Meclis Üyelerimizin vermiş olduğu karar ile görev yaptığım yaklaşık 2 yıl boyunca bugüne kadar birlik ve beraberlik içerisinde, ilimize, ilçelerimize ve köylerimize elimizden gelen tüm çaba ve gayretle hizmet ettik. Köylerimiz için birçok yatırım ve projede gece gündüz demeden çalışıp en güzel hizmeti köylerimize getirebilmek için yoğun çaba harcadık. Görevimi bu şekilde kazasız belasız sonlandırdığım için yüce Mevla’ya sonsuz şükürler ediyorum. Öncelikle hizmet verdiğimiz Kırşehir halkına bize gösterdikleri saygı, sevgi, anlayış ve hoşgörülerinden ötürü; Merkez, Akpınar, Akçakent, Boztepe, Çiçekdağı, Mucur, Kaman ilçe ve köylerimizde yaşayan vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim. Hizmet noktasında şehrimizin faydasına ne varsa istişare ettik yaklaşık iki yıllık görevim boyunca burada herhangi bir olumsuzluğa meydan vermeden görevimizi tamamladık. Bugünden sonra da meclis üyesi olarak görevime devam edeceğim İnşallah.

Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Genel Merkezimize ve tüm teşkilatlarımıza ilimize ve bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

“Görev sürecim boyunca desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen hep birlikte uyum içinde çalıştığım başta Kırşehir Valisi Sayın H. Mete Buhara’ya, AK Parti Kırşehir Milletvekili Sayın Mustafa Kendirli’ye, Ak Parti İl Başkanı Sayın Seher Ünsal’a, MHP İl Başkanı Sayın Arif Kılıç'a Ticaret Borsası Başkanı Sayın Neşet Yavuz'a, Ticaret Odası Başkanı sayın Mustafa Yılmaz'a, ESOB Başkanı Sayın Bahamettin Öztürk'e, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine, çok kıymetli İl Genel Meclis Üyelerimize, çok değerli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz’a, Genel Sekreter Yardımcılarımıza, birim müdürlerimize, Özel İdarede çalışan tüm personellerimize, devletimizin en ücra noktasındaki görevlileri cefakâr, fedakâr, kıymetli Muhtarlarımıza, değerli basın mensuplarımıza

Kırşehir halkına; bize verdikleri destek, katkı ve hoşgörülü davranışlarından ötürü teşekkür ediyorum. Sağlık ve huzur dolu günlerin sizlerle birlikte olması dileğiyle saygılar sunarım.”

AK parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendiri, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, MHP İl Başkanı Arif Kılıç ve görevi devreden Eski İl Genel Meclisi Başkanı Şaban Çelik, Kırşehirİl Genel Meclisi Başkanı seçilen Emre Demirci'yi ziyaret ederek

tebrikedip, başarılar dilediler.(SÜMEYYE KILIÇ)

 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR