Mucur Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 08:08

MUSA GÜL HASTANESİ, HEKİM KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-01-2023 14:15
MUSA GÜL HASTANESİ,  HEKİM KADROSUNU  GÜÇLENDİRİYOR

MUSA GÜL HASTANESİ,

HEKİM KADROSUNU

GÜÇLENDİRİYOR

 

Gül: “1 milyon 200 bin TL harcama yaparak tam donanımlı ve son teknolojili sıfır ambulansı Kırşehir halkının hizmetine sunduk”

 

Kırşehir’de faaliyet gösteren Özel Musa Gül Hastanesi, Kırşehir halkının beklentileri doğrultusunda alanında uzman hekimleri kadrosuna katmaya devam ediyor.

Bu konuda bir basın açıklaması yapan Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Musa Gül, “Hastane yönetimi olarak misyonumuza uygun çalışmaları aralıksız sürdürüyoruz, bu kapsamda Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı Uzm. Dr. Erhan Zencir Beyi hastanemize kazandırdık. Erhan Beyin de katılımı ile kadromuzu daha da güçlendirdik” dedi.

 “Hasta ve hasta yakınlarının hastanemize girdikleri andan itibaren, evlerinde oldukları hissini veren eğitimli personelimizin insan odaklı hizmet anlayışı ile hızlı ve kaliteli sağlık hizmetine kavuşmalarını ana hedef olarak benimsediğimiz hastanemizde, gerek sağlık personelimiz, gerek se akademik kadromuz bu uğurda özverili şekilde çalışmalarına devam etmektedir” diyen Gül, Modern tıbbın gerektirdiği tüm argümanları bünyesinde barındıran bir sağlık kuruluşu olma yolunda ilerlediklerini ifade etti.

1 MİLYON 200 BİN TL’LİK YENİ VE TAM DONANIMLI AMBULANSI HASTANEMİZE KAZANDIRDIK

Tam donanımlı ve son teknolojiyle donatılmış ambulansın Hastaneye kazandırıldığını belirten Gül, “Ayrıca Özel Musa GÜL hastanesinin kurulduğu günden bugüne kadar, hizmet veren, ambulansın ekonomik ömrünü doldurdu. Bu nedenle yaklaşık 1 Milyon 200 bin TL’lik harcamayla tam donanımlı B 2 Grubu 0 km acil yardım ve hasta nakil ambulansı alınarak Kırşehir halkının hizmetine, sunduk. Özel Musa Gül hastanesinde göreve Başlayan Çocuk Sağlığı ve hastalıkları uzmanı Erhan Zencir ise Daha öncede görev yaptığı şehrimizde, yeniden Kırşehir halkının hizmetinde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR