Mucur Gazetesi
HV
17 NİSAN Çarşamba 01:57

İYİ Parti’de teşkilat, Müfit Göçen’i destekleme kararı aldı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-01-2023 14:13
 İYİ Parti’de teşkilat, Müfit  Göçen’i destekleme kararı aldı

 

İYİ Parti Kırşehir Teşkilatı’nın yaptığı son toplantıda oy birliği ile mevcut İl Başkanı Müfit Göçen’i İl Başkanlığı’na önerme ve destekleme kararı aldıkları bildirildi.

Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, Kaman İlçe Başkanı H.Hüseyin Karaboğaz, Mucur İlçe Başkanı Tuncay Öcalan, Çiçekdağı İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Akpınar İlçe Başkanı Ali Eker, Akçakent İlçe Başkanı Umut Türkay, Boztepe İlçe Başkanı Recep Saylam, İl Başkan Yardımcısı Nuh Ergin, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Barış Aslan, Kırşehir Belediye Başkan Yardımcıları Asaf Kayaoğlu ve Nuri Araz’ın katıldığı toplantıda İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen’i 8 Ocak 2023 tarihinde yapılacak olan genel kurulda oy birliği ile desteklemeye karar aldılar.

Ülkenin zor günleri atlatmak için İYİ Partiye çok görev düştüğünü, bu konuda Kırşehir İYİ Parti teşkilatı olarak üzerlerine düşen görevleri eksiksiz olarak yerine getirmek için kurucu olan ve önceki genel kurullarda da seçilen Müfit Göçen’in 3. Olağan genel kurulda tekrar il başkanı seçmek için önermeye ve desteklemeye karar verdiler.

Desteğin açıklanmasından sonra İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, “Bizler şahsi hesapları, bir kenara bırakan partinin yöneticileriyiz. Daha önce arkadaşların aldığı İl Başkanlığı’na devam kararına uyduğumu ilçe başkanlarıma açıkladım. Onlarda kendi içlerinde tam destek kararlarını alarak bana açıkladılar. 8 Ocak 2023 Pazar günü saat 11:00’de Neşet Ertaş Kültür Merkezinde yapılacak 3. Olağan genel kurulumuz inşallah hayırlı işlere, mevcut iktidar ve ucube sistemden kurtulmaya vesile olur’’ dedi.

İyi Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, “8 Ocak 2023 Pazar günü Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde yapılacak olan Genel Kurula tüm iyi partili arkadaşlarımızla, Kırşehirli hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi. (HABER MERKEZİ)

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR