Mucur Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 00:41

Mucur Esnafı Yeni Yıla Hazır!..

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-12-2022 16:24
Mucur Esnafı Yeni Yıla Hazır!..

 

Mucur esnaflarından kuruyemişçi Hakkı Göçer , Yeni Yıla sayılı günler kala vatandaşlar için hazırlıklarını tamamladığını belirterek, "Yeni yıla özel kaliteli ve

sağlıklı kuruyemişler hazırladık, müşterilerimizi bekliyoruz”

 

Ekonomik sıkıntılardan kaynaklı kuruyemiş satışlarında ciddi düşüş olduğunu kaydeden Göçer, 2022’ye sayılı günler kala beklentilerinin artığını söyleyerek, yılbaşı satışların başladığını ve iyi satış yapacaklarına inandıklarını söylediler.

Yeni yılı evinde geçirmeye hazırlanan Kırşehirlilerin meyve ve kuruyemiş alarak ailece geceyi televizyon başında geçireceklerini ifade ederlerken, bir kısmı da dışarıda kafe ve diğer eğlence merkezlerinde geçirmeye hazırlanıyor.

Şehrimiz Medrese Mahallesi, 57. Sokak’ta faaliyet gösteren Leblebici Kuruyemiş, Kahve ve Çikolata Dünyası sahiplerinden Hakkı Göçer, 15 gündür yeni yıla hazırlık yaptıklarını, kaliteli ve taze kuruyemiş hazırlayarak müşterilerinin beğenisine sunduklarını açıkladı.

Kuruyemişin, her yıl olduğu gibi bu yılda yılbaşı sofralarında yerini alacağına inandığını belirten kuruyemişçi Hakkı Göçer, “Mucur’da vatandaşların yeni yıla kendi bütçelerine göre hazırlanıyor. Bizim işyerimizde her çeşit kuruyemiş bulunuyor. Biz halkımıza en kaliteli kuruyemişi en uygun fiyata satışa sunuyoruz. Müşterimize daha iyi hizmet vermek adına fıstık ve çekirdekleri kavurmaya başladık, müşterilerimizi bekliyoruz. Yeni yılın yaklaşmasıyla kuruyemiş satışlarındaki artışın gözle görülür seviyede yükselmesi bizleri sevindiriyor” dedi ve tüm Kırşehirlilere sağlık ve mutluluk içinde bir yıl geçirmeleri dileğinde bulundu. 

Şehrimizdeki kuruyemişçilerde bazı ürünlerin fiyatları şöyle:

Fındık: 180-220, Badem 220-255, Kaju: 280-310, Ceviz 200-250, Antep Fıstığı: 300-380, Kırışık Kuruyemiş Extra: 200-235, Fıstık: 100,110, leblebi: 70-80, Ay Çekirdeği: 50-60  (SÜMEYYE KILIÇ)

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR