Mucur Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 03:17

MUSTAFA YILMAZ’DAN ÜYELERE TEŞEKKÜR

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-11-2022 17:00   Güncelleme : 23-11-2022 17:05
 MUSTAFA YILMAZ’DAN  ÜYELERE TEŞEKKÜR

 

         Seçimleri büyük farklı kazanan mevcut Başkanı Mustafa Yılmaz, üyelerine teşekkür etti.

Sağduyunun hakim olduğu bir seçimi tamamlamaktan duydukları mutluluğu dile getiren Başkan Yılmaz, yayınladığı teşekkür mesajında şunları ifade etti:

“Çok kıymetli üyelerimiz ve saygıdeğer Kırşehir halkı, Odamız seçimleri, 19 Kasım 2022 Cumartesi günü sağduyunun hâkim olduğu bir seçim atmosferinde gerçekleştirilmiştir. Toplam seçmen sayımız 1453 olup, 1453 seçmenden 1110 tanesi oy kullanmıştır.

“Seçim sonuçlarına göre üyelerimizin teveccühleri ile bir dönem daha seçilmiş bulunmaktayız. Bu süreçte öncelikle iradelerini sandığa yansıtan tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.

“Değerli üyelerimiz,

“Gücünü üyelerinden alan bir Oda olarak, üyelerimizden aldığımız güç ve irade sayesinde, üyelerimizi ve Kırşehir’imizi layıkıyla temsil etmeye ve geleceğin Kırşehir’ini ortak akılla inşa etmeye devam edeceğimizi ve tazelenen ekibimizle birlikte her adımımızı Kırşehir için atacağımızı özellikle belirtmek isterim.

“Seçim süreci ve sonunda; öncelikle oy kullanan tüm değerli Kırşehir TSO üyelerine, şahsıma güvenerek benimle beraber yola çıkan arkadaşlarıma, bizlere güven vererek yanımızda olduklarını hissettiren tüm dostlarımıza, bu süreçte yoğun çalışan Oda personelimize, üyelerimizin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde oy kullanması için emeği geçen İl Seçim Kurulu Başkanımıza, İl Emniyet Müdürümüze ve Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarına ve sandık kurulu üyelerine şükranlarımı iletir, Odamızın yeni seçilen tüm üyelerini tebrik eder, halkımıza ve iş dünyamıza sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın yapılacak seçimlerinde 12 grupta 28 Meclis üyesi belirlendi. Seçilen 28 kişiden oluşan yeni Meclis üyeleri 26 Kasım Cumartesi günü yine Seçim Kurulu gözetiminde 7 kişilik yönetim kurulu asıl, 7 kişilik yedek yönetim kurulu üyesini seçecek. Seçilecek Başkan’ın yanında bir de üst kurul delegesi ile 6 disiplin kurulu asıl, 6 disiplin kurulu yedek üyesi belirlenecek. (SÜMEYYE KILIÇ)

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR