Mucur Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 07:42

MEDAŞ’tan çağrı; Bağbaşı’ndaki karanlık sokaklar korkutuyor!

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-11-2022 15:50
MEDAŞ’tan çağrı;    Bağbaşı’ndaki karanlık sokaklar korkutuyor!

 

 

Kırşehir’de 685 konut ve 27 bloğun yer aldığı Bağbaşı 2 Etap TOKİ konutları ile hemen aynı sokağın karşı tarafında yer alan birbirine sıralı bulunan; Bağbaşı Hürriyet İlkokulu, Bağbaşı Hoca Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve yine Bağbaşı Çevik Kuvvetler Amirliği ardında yer alan ve Muharrem Ertaş Caddesine çıkan sokak karanlıkta kaldığı için insanlar geceleri bu sokaklara çıkmaya cesaret edemiyor.

Karakolun hemen arkasındaki kalan sokak güzergâhın yedi yıldır zifiri karanlık olduğunu belirten mahalle sakinleri, “Zamanında okulun kameraları da hırsızlar tarafından çalınmıştı. Orada akşamüstü bir bayanlar elinde değnek ile gitmek zorunda ve karanlıkta sokak hayvanları tarafından zarar görme korkusu yaşıyor. Çünkü sokak aydınlatması yok” dediler.

Daha önceki yıllarda bu yaşanan sorunun Bağbaşı TOKİ Site Yönetimince MEDAŞ’a Bildirilmesine rağmen hep yapılacak denilen sokak aydınlatmasının bir türlü yapılmadığını belirten sakinler “Bu sokakta kadınlarımız karanlıkta yürüyemiyor. Başıboş köpekler rahatça dolaşıyor bu sokak TOKİ site içi bir sokak değil, sokağın bir yanında iki okul ve bir karakol amirliği binası var. MEDAŞ daha da görevini yapmazsa Cumhurbaşkanlığına kadar bildireceğiz” dediler.

Bu konuda bilgilerine başvurduğumuz 2 etap site yöneticileri “MEDAŞ bu sokağı aydınlatmamada ısrar ederse çok yakında site sakinleri bu sokakta ellerine meşaleleri alıp demokratik tepkilerini ortaya koyarsa ne MEDAŞ ne de ilin yöneticileri hiç şaşırmasın” dediler. (HABER MERKEZİ)

 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR