Mucur Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 02:53

GÖLHİSAR MAHALLESİ’NDE KÜLTÜR VE TAZİYE EVİ PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-11-2022 15:46
GÖLHİSAR MAHALLESİ’NDE KÜLTÜR VE TAZİYE EVİ PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

 

 

Kırşehir Belediyesi tarafından şehrimiz Gölhisar Mahallesi’ne yaptırılması kararlaştırılan Kültür ve Taziye Evi’nin yapılacağı alan hazırlandı.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Gölhisar Mahallesi Muhtarı Adem Gönen ile birlikte, Gölhisar Mahallesinde hayata geçirilecek olan Kültür ve Taziye Evi yerinde inceleme yaptı.

Kent kimliğinin en iyi ve doğru bir şekilde oluşturularak gelecek kuşaklara aktarılmasının önemini ve gereğini vurgulayan Başkan Ekicioğlu, bu konuda Belediye olarak ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarının da altını çizdi.

Mahallelerimizde yapılan ve yapılacak olan Kültür ve Taziye Evlerinin Kent kimliğine ve kültürüne yadsınamaz katkıları olduğunu ifade eden Başkan Ekicioğlu, şunları ifade etti:

“İlkini Bahçelievler Mahallesinde hayata geçirdiğimiz Kültür ve Taziye Evleri çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Kuşdilli Mahallesindeki Kültür ve Taziye Evini teslim aldık, çok yakın bir zamanda halkımızın hizmetine sunacağız. Bağbaşı Mahallesi Kültür ve Taziye evimiz ise tamamlanmak üzere. Göreve geldiğimizde söz verdiğimiz gibi tüm mahallelerimizde gerek alt yapı ve üst yapı çalışmaları, gerekse de sosyal kültürel donatılarla hemşehrilerimizin ihtiyacı olan şeyleri yapmaya devam ediyoruz. Saha çalışmalarımız sırasında gerek hemşehrilerimizle, gerekse de personelimizle sürekli istişare halinde bulunarak çalışmaların seyri hakkında bilgi alıyoruz.

Projelerimizin hayata geçmesiyle birlikte ilimizin düğün, nişan, sünnet gibi kültürel faaliyetleri ile taziyelerinin kent kimliğini bozan çadırlardan kurtulması, bilinen adreslerde sıhhatli bir hizmet sunulmasını önemsiyoruz. Çünkü Kırşehirli hemşehrilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyorlar.Amacımız, en kısa zamanda en iyi hizmeti hemşehrilerimize sunarak Kırşehir’in daha çağdaş ve modern bir yapıya kavuşturulmasıdır. Bu bağlamda Gölhisar Mahallesi’nde temelini attığımız Kültür ve Taziye Evimizin yerinde inceleme yaparak mahalle muhtarımız Adem Gönen ile birlikte istişarede bulunduk.”

(HABER MERKEZİ)

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR