Mucur Gazetesi
HV
18 NİSAN Perşembe 21:01

Belediye Başkanı Ekicioğlu: "Kırşehir tarihinde rekor projeye imza attık"

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-10-2022 11:54
Belediye Başkanı Ekicioğlu:

 

                Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 2022 yılını Belediye olarak çok iyi geçirdiklerini, yıllardır Belediye hizmetinin gitmediği mahalle. Cadde ve sokaklara girerek halkın özlediği yatırımları ve hizmetleri götürdüklerini açıkladı.

Göreve geldikleri günden bu yana Kırşehir'deki bütün mahallelerden gelen talepleri değerlendirdiklerini ve bunları bir sıraya koyarak imkânlar çerçevesinde ele aldıklarını belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Ortak akılla hareket ederek tüm sorunları çözmeye gayret ediyoruz.  Kırşehir’in girilmeyen, hatırlanmayan, hatta unutulan bölgelerde altyapı ve üst yapı hizmetlerini götürmek için harekete geçtik ve önce atıl bırakılan asfalt plenti tesisini çalıştırdık ve bu yıl vatandaşların yol talebini karşılamak üzere Kırşehir tarihinde rekor projeye imza atarak 100 Milyon TL'lik asfalt ihale gerçekleştirdik. Önceki yönetim tarafından değiştirilmeyen asbestli boruları sağlıklı polietilen borularla değiştiren ve ilk etapta alt yapı problemlerini çözerek yol bozmalarının önüne geçmek için başlattığımız altyapı çalışmalarımızın tamamlandığı cadde ve sokakları sıcak asfalta kavuşturduk. Kaldırım ve tretuvarlarla ve peyzaj düzenlemelerle modern bir konuma kavuşturduk. Şehrimizin muhtelif cadde ve sokaklarında otopark alanları oluşturarak şehir içi trafiğini de büyük ölçüde rahatlattık” diye konuştu.

Belediye’nin gelir ve gider dengesini sağlayarak öz kaynaklarla Kırşehir halkına kalıcı ve güzel hizmetler yapmayı ana ilke edindiklerini belirten Başkan Ekicioğlu, “Biz Kırşehir'in kendi öz kaynaklarıyla hizmet için çalışıyoruz. Elde ettiğimiz gelirleri yerli yerince ve verimli kullanarak yol, kaldırım gibi altyapı yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. 2022 yılı da Kırşehir belediyemiz açısından çok başarılı ve verimli bir yıl oldu. Hedefimiz bu yıl programa aldığımız diğer projelerimizi de hayata geçirmek. Bunun için de kaynaklarımızı en iyi şekilde değerlendirip, yatırımlara kanalize edeceğiz” dedi.  (HABER: SÜMEYYE KILIÇ)

 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR