Mucur Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 07:28

“20 yılda Kırşehir’e Pek Çok Kalıcı Eser Kazandırdık!"

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-10-2022 12:30   Güncelleme : 13-10-2022 12:40
“20 yılda Kırşehir’e Pek Çok  Kalıcı Eser Kazandırdık!

 

AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal:

 

“20 yılda Kırşehir’e Pek Çok

Kalıcı Eser Kazandırdık!"

         AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, partilerinin 20 yıldır Kırşehir’e birçok kalıcı yatırım ve eser kazandırdığını, bundan sonra yatırım ve hizmetlerine devam edeceğini söyledi.

         Gazetemiz “Mucur”un Sahibi Sait Uyar Ortağı olduğu "Kırşehir Çiğdem" Gazetesi imtiyaz sahibi Salih Güner ile birlikte AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal’ı ziyaret etti.

         Sait Uyar, İl Başkanı Seher Ünsal'a Mucur'da devam eden pek çok yatırım ve sorunlarla ilgili çeşitli sorular yöneltti.

Başkan Ünsal, Mucur'da alt yapı çalışmaları başta olmak üzere yerelde ve genelde pek çok yatırımın devam ettiğini hedeflerinin bu yatırımlarını kısa sürede tamamlayarak Mucur'u da yaşanılabilir ve modern bir ilçe haline getirmek olduğunu belirten Başkan Seher Ünsal, Bakanlıkların pek çok yatırım için çalışmalar yaptığını kaydetti.

         AK Parti İl Başkan Yardımcısı Emre Bekdemir’in de hazır bulunduğu ziyarette, Kırşehir’in bütün sorunlarını çözmek için çaba harcadıklarını belirten Başkan Seher Ünsal, “Biz bütün üreticilerimizin, sanayicilerimizi, tüccar ve esnafımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. İşte malum ilimiz genelinde hasat dönemi öncesi meydana gelen aşırı yağış ve dolu afeti nedeniyle çiftçilerimizin bitkisel ürünlerinde meydana gelen zararları yerinde tespit etmiş ve Cumhurbaşkanlığımızdan zarar gören çiftçilerimiz için destek talep etmiştik. 4 milyon TL, zarar gören çiftçilerimizin hesaplarına en kısa zamanda yatırılarak zararlarının bir nebze olsun karşılanmasına vesile olacağız. Ayrıca Kırşehir ve ilçelerimize pek çok yatırım ve hizmetler getiriyoruz. Hedefimiz ilçelerimizi de yaşanılır hale getirmektir” dedi.

         Başkan Ünsal, Kırşehir’in daha güzel hizmetlere ve yatırımlara kavuşması için bütün güçlerini ortaya koyduğunu sözlerine ekledi.  

(HABER: SÜMEYYE KILIÇ)

        

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR