Mucur Gazetesi
HV
29 MART Cuma 16:55

Kırşehirliler ziyaretlerini Başkent'te sürdürüyor

  Sincan Kırşehirliler Derneği Başkan Yunus Koçak yönetiminde bir dizi ziyarette bulunuldu

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-07-2022 14:09
Kırşehirliler ziyaretlerini Başkent'te sürdürüyor

         Sincan Kırşehirliler Derneği Başkan Yunus Koçak yönetiminde bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretlerde birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekildi.

         Sincan Kırşehirliler Derneği Başkan Yunus Koçak yönetiminde bir dizi ziyarette bulundu. Dernek yönetimi ilk olarak AK Parti Sincan İlçe Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti Sincan İlçe Başkanı Suat Arslanargun, “Sincanlı Kırşehirlilerin ziyareti bizi ziyadesiyle mutlu etti. Kırşehirliler her zaman birlik ve beraberlikleriyle örnek olmuştur. Kendilerinin desteğini her zaman yanımızda hissettik kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

         Sincan Kırşehirliler Derneği Başkan Yunus Koçak da, “AK Parti Sincan İlçe Başkanlığı’na kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.Sincan Kırşehirliler Derneği yönetiminin bir sonraki durağı Büyük Birlik partisi Sincan İlçe Başkanlığını oldu. Ziyarette hem ülke gündemine hem de Sincan’daki siyasi konular gündeme geldi. Başkan Yunus Koçak ziyaretle ilgili olarak, “Gösterdikleri ilgi ve alakalardan dolayı Büyük Birlik Partisi Sincan İlçe Teşkilatına teşekkür ederiz yolları açık olsun inşallah” dedi.Sincan Kırşehirliler Derneği Başkanı Yunus Koçak ve yönetim kurulunun üçüncü durağı DEVA Partisi Sincan İlçe Başkanlığı oldu. Başkan Yunus Koçak ziyaretle ilgili olarak, “DEVA Partisi Sincan İlçe Başkanlığı derneğimize nezaket ziyaretinde bulunmuştu.

         Bizde kendilerine iade-i ziyarette bulunduk. Bizlere gösterdikleri yakın ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum. Kendilerine başarılar diliyor yollarının açık olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.Sincan Kırşehirliler Derneği’nin son durağı yine bir hemşehri derneği olan Sincan Yozgatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği oldu. İaed-i ziyarette her iki hemşehri derneğinde sıcak bir sohbet ortamı vardı. İki hemşehri derneği yöneticileri Sincan’da yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundular. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.Sincan Kırşehirliler Derneği Başkanı Yunus Koçak ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı kısa açıklamada, “Dernek yönetimi olarak hem siyasi parti temsilcilerine hem de hemşehri derneklerimize bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerde birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Ülkemizin geçtiği bu ekonomik sıkıntılı dönemde birliğimizin ve kardeşliğimizin ne kadar önemli olduğuna dikkat çektik” ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR