SGK, Yeni Hizmet Bina Yapılana Kadar Eski Müftülük Binasına Geçiyor

Kırşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'ne (SGK) yeni hizmet binası yapılması kararı 2016 yatırım programında yayınlandı.

YEREL - 8 yıl önce

Kırşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'ne (SGK) yeni hizmet binası yapılması kararı 2016 yatırım programında yayınlandı. Yeni hizmet binası, İl Müdürlüğü'nün Medrese Mahallesinde olan mevcut alanına yapılacağından dolayı bu süre içerisinde SGK İl Müdürlüğü, hizmetine Ahi Evran Mahallesi'nde bulunan eski müftülük binasında devam edecek.

Kırşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'ne (SGK) yeni hizmet binası yapılması kararı 2016 yatırım programında yayınlandı.
      Konu hakkında yaptıkları açıklamada milletvekilleri Mikail escort fethiye Arslan ve Salih Çetinkaya şu ifadelere yer verdiler. "2016 yılı içerisinde eski SGK hizmet binasını yıkarak ihalesini yapacağımız yeni hizmet binasının yapımına başlamayı planlıyoruz. Bu süre içerisinde SGK İl Müdürlüğü'müzü 106 personeli ile eski müftülük binasında misafir edeceğiz.
      Bu süreç içerisinde ise SGK ile işleri olan vatandaşlarımızın işlerini çok daha rahat ve pratik bir şekilde çözebilecekleri bir hizmet binasını inşa edeceğiz. Mevcut SGK İl Binası 3500 m2 kapalı alanda hizmet veriyorken yeni yapılacak bina 4500 m2lik bir hizmet alanına sahip olacak. Konferans salonları ve vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu birçok fiziksel ihtiyaca cevap verecek olan bu yapı ile sosyal güvenlik hizmetlerinin en iyi şekilde verilmesini amaçlıyoruz."

Günün Diğer Haberleri