İHH Yardım Tır’ı Afrin’e Uğurlandı

Kırşehir İHH İnsani Yardım Derneği Afrin ilçe merkezi ile beldelerinde yaşayan ihtiyaç sahipleri için un yardım tırı hazırladı.

Kategorilenmemiş - 13-04-2019 16:37

İHH Yardım Tır’ı Afrin’e Uğurlandı

     Kırşehir İHH İnsani Yardım Derneği Afrin ilçe merkezi ile beldelerinde yaşayan ihtiyaç sahipleri için un yardım tırı hazırladı. Yardımlar Afrin ilçe merkezi ile birlikte Cinderes, Racu, Bülbül, Şarran, Mabatlı ve Şeyh Hadid beldelerinde bulunan fırınlara ulaştırılacak. Kırşehir Merkez, Mucur halkı ve üniversite öğrencilerinin yardımları ile hazırlanan ve Kırşehir İHH tarafından organize edilen "Sıcacık Bir İyilik" yardım kampanyasında toplanan 550 çuval un dualar eşliğinde Afrin'e uğurlandı.
     Büro Memursen Kırşehir Şube Başkanı Hakan Koçpinar ve yönetim kurulu üyesi Murat Çetiner'inde hazır bulunduğu ve Üniversitenin Bağbaşı Kampüsünde gerçekleştirilen uğurlama törenine, desteklerini her zaman gösteren üniversite yönetimi başta olmak üzere, il müftüsü, öğretim görevlileri, öğrenciler ve bir çok sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
     Üniversite rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya; Kırşehir'de İHH ve desteklerini veren herkese canı gönülden teşekkür ederek çalışmada emeği geçenleri tebrik ettiğini ifade etti. Kırşehir İHH Başkanı Seyfettin Cerit ise dünyanın neresinde olursa olsun bu teşkilatın yardıma ihtiyacı olan herkese el uzatacağını ifade etti. İl'de yardıma destek veren Üniversite yönetimine, üniversite öğrencilerine, Kırşehir ve Mucur halkına teşekkür etti.
Kırşehir İl müftüsü Mehmet Yaman hocamızın dualarıyla tır Afrine doğru hareket etti.

sümeyye kılıç

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ekicioğlu'ndan Uyar'a Hayırlı Olsun ziyareti

Ekicioğlu'ndan Uyar'a Hayırlı Olsun ziyareti

02-06-2022 - Kategorilenmemiş

Proje Kapanış Programı Yapıldı

Proje Kapanış Programı Yapıldı

01-06-2022 - Kategorilenmemiş