Yılmaz; "Mucur Hep Birlikte El Ele Güzelleştireceğiz"

Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, mazbatasını aldıktan hemen sonra daha güzel bir Mucur için çalışmalarına hızla başladı.

Kategorilenmemiş - 13-04-2019 16:33

Yılmaz;

    Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, mazbatasını aldıktan hemen sonra daha güzel bir Mucur için çalışmalarına hızla başladı.

         Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Mucur Belediye Başkanı Yılmaz açıklamasında; "Mucur'un daha temiz ve yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi noktasında çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Bu çerçevede Ankara Milletvekilimiz Sayın Hacı Turan ile Çevre Bakanlığı Çevre Yönetim Genel Müdürü Muhammet Ecel Bey'i ziyaret ettik ve sonucunda Mucur Belediyemize 2 bin Çöp Konteyneri, 4 adet yer Çöp Konteyneri, 1 adet Kepçe, 1 adet Çöp Kamyonu ve 1 adet Vidanjör işlemini hallettik. Yine ziyaretlerimiz kapsamında Hacı Turan'ın da destekleri ile İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük ile sohbet ettik. Mucurumuzun alt yapı çalışması, temiz su boruları ve pis su boruları değiştirilmesi aynı zamanda arıtma tesisinin yapılması ve Mucura yakışır belediye sarayının yapılması için proje çalışmaları taraflarınca başlatılmıştır. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz Bey’le yapmış olduğumuz görüşmemiz sonucu ise hastanemizin özelleştirmede bulunan Pancar Arsasına yapılması için gerekli işlemler başlatılmıştır" dedi.

         Atılgan Yılmaz hayata geçireceği çok projenin olduğunu ve bu noktada çalışmalara start verdiklerini ifade ederek şunları kaydetti: " Engelli vatandaşlarımızın hayata daha kolay adaptasyon sağlamaları için engelli eğitim merkezi açacağız. Engellilerin de en az normal bir insan gibi her türlü yaşam alanına rahatlıkla ulaşabilmelerini temin etmek üzere her türlü engeli kaldıracağız. Kaldırım ve tretuvarları engellilere göre yeniden düzenlenecektir. Belediyemizce yeni hizmet binasının tamamlanmasının ardından boşalacak olan eski belediye binasında gerekti tadilat işlemleri yapılarak kreş ve çocuk bakım merkezi haline getirilecektir. Tekkent Yapı Kooperatifi karşısındaki mera vasıflı arazisinin 100 dönümlük kısmının imar planında yükseköğrenim alanı olarak ayrılıp, en az 1 adet 4 yıllık fakülte yapılması çalışmalar yapılacaktır. Mucur Birlik dolmuşlarına aynı yerden durak tahsis edilmek üzere belediye terminali mevcut yerinden kaldırılarak bu alana komple bir spor kompleksi yapılacaktır. Kompleks içerisinde halı saha, olimpik yüzme havuzu, fittness salonu ve kafeterya olacaktır. Spor kompleksi ve gençlik merkezinin finansmanı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından karşılanacaktır. Mucur Belediyesi olarak, ilçede yaşayan yardıma muhtaç, yoksul, kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşların evlerinden ücretsiz temizlik hizmeti verilecektir. Mevcut Belediye Hizmet Binası'nın karşısında bulunan alana ilçeye yakışır ve modern ve ferah ortamda vatandaşlarımıza hizmet verecek yeni bir belediye binasını yapımı gerçekleştirilecektir. Şimdiden Mucur ilçemize hayırlı uğurlu olsun!"

Sümeyye Kılıç

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ekicioğlu'ndan Uyar'a Hayırlı Olsun ziyareti

Ekicioğlu'ndan Uyar'a Hayırlı Olsun ziyareti

02-06-2022 - Kategorilenmemiş

Proje Kapanış Programı Yapıldı

Proje Kapanış Programı Yapıldı

01-06-2022 - Kategorilenmemiş