Mucur Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 18:44

Bitlikten Güç Doğar

Sait Uyar
Sait Uyar
Giriş Tarihi : 09-03-2017 10:21

    İlçemizde her zaman dile getirdiğimiz olaylardan bir tanesi de birlik ve beraberlik içinde olmayışımız. Bunun, bu güne kadar ufakta olsa adımları atıldı ama maalesef bir sonuç elde edilemedi. Siyasiler, STK'lar ve Bürokratlar adım atmaya çalıştı ama bir şekilde başarılı olunamadı. 
    Siyasiler seçim çalışmalarında birliği sağlayacağız dediler, seçim sonunda daha kötü oldu. Bir tane STK kuruldu esnaflar içinde, birlik mesajı vererek ama maalesef oda başarılı olamadı. Bürokrat dedik! Kendisi ilçemiz için ne gerekiyorsa yapmıştı. Eski kaymakamımız Arif Yalçın oda kısmen başarılı oldu ama sonuçta onunda tayini çıktı gitti. 
    Şimdi diyorum bazen suç siyasetçide mi, STK'larda mı, yoksa Bürokratlarda mı? Sıkıntı onlarda değil. Bunu hep yineliyorum ama ben her ortamda bulunduğum için biliyorum, ilçemizde kendisini uç noktada göstermek isteyen birileri var. Bunlar maalesef bir yerde başarılı oluyor ve birlikteliğe bir çomak sokuyor. Asıl suçlu onlar…
     Şimdi bugünlere gelecek olursak. İlçemizde Ak Parti İlçe Başkanı seçildi. Süreci herkes gibi bizlerde takip ettik etmeye de devam ediyoruz. Ak Parti İlçe Başkanlığına Hüseyin Güngör getirildi. Zor duruma karşı kendini siper etti ve hakkı olan koltuğu geçte olsa tekrar aldı. Şimdi süreci takip ediyoruz dedik evet her şekilde takip ediyoruz. Hüseyin Güngör gelir gelmez ilçede farklı bir hava esmeye başladı. Bugün kime sorarsanız sorun kendisinin şahsiyeti için kimse kötüdür demez. Bununda büyük artısı var tabi. 
    Evet… güzel bir hava esti ilçemizde. Kendisinin ifadesi ile “İlçemizi, Partimizi bir arada tutmak için burdayım” diyerek başladı görevine. Şimdi parti için bizlerin çok yorum yapması yanlış olur o kendi iç işleri. Ama ilçemiz için önemli konuları biz eleştiririz de överizde o noktada bizleri ilgilendiren çok konu var. 
    Hüseyin Güngör hemen işlere koyuldu ilçe için. Ne yapılması gerekiyorsa, nasıl hareket edilmesi gerekiyorsa ve nasıl birlik içinde hareket edilmesi gerekiyorsa öyle başladı.  
    Kendisi için umarım herşey gönlünce olur.  ilçe içinse bu güne kadar iyi şeyler oldu diyebiliriz. Bunlara örnek verecek olursak, İlçemizin Belediye Başkanı Ali Şahin ile ikili ilişkiler başlaması, ilçemizde sözü geçen kişileri bir araya getirerek Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan'dan ilçe için yatırım istenmesi, bunlar ilk adım ve en doğru adımlar olarak hafızamıza yazıldı. Tabi burada ikilinin birbirlerine sıcak bakması ve ilçeye gelecek yatırımları birlikte takip etmeleri ilçemizin geleceği için çok önemli. Hep demiyor muyuz partiler bir kenara ilçemiz bir kenara olmalıdır diye. İşte tam bu noktadayız. İki başkan istişareli olarak ilçe için çalışma yapıyor. İşte geçenlerde Salih Çetinkaya'nin Ali Şahin'i makamında ziyaret etmesi bunların ilk adımı. Tabi bunların yanında birde bu ilişkileri bozmak için çaba harcayanlar yok değil. Bunların da farkındayız biliyoruz duyuyoruz. Şimdi yazımı okuyanlar diyecek ki yav bu adam taktı birilerine valla billahi takmadım. Bu adamlar ilçenin kötülüğü için elinden geleni yapıyorlar. Dediğim gibi bu adamlar hepimizin kafasında olan, içten içe sinkaflı laf söylediğimiz kişiler. 
    Neyse bu adamları kaile aldıkça bunlar kendilerini bir şey sanan zavallılar. Bu birlikteliğin ilk adımı atıldı diye düşünüyorum. Umarım bu birliktelik sağlanır ve ilçemiz kazanır. İlçemizin geleceği aydınlık, güzel bunun için tez elden yatırımlara dört koldan saldırıp koparmak lazım. Şu olacak bu olacak zaten dememek lazım. Hızlı şekilde olması için çalışmak lazım. Bunun içinde Hükümetin ilçe başkanı ve Mucur Belediye Başkanından geçiyor. Bana göre siyaseti bırakıp Mucur derlerse emin olun her şey çok ama çok güzel olur. Bu yolda ilerleniyor bizlerde buna halk olarak destek vermemiz gerekiyor. iki başkana da buradan sesleniyorum elinizi vicdanınıza koyun ve Mucur deyin….

YORUMLAR