Mucur Gazetesi
HV
16 NİSAN Salı 14:53

Atatürkçü Düşünce Derneği Mucur Temsilciliği Açılıyor

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 09-05-2022 09:18   Güncelleme : 09-05-2022 09:26
Atatürkçü Düşünce Derneği Mucur Temsilciliği Açılıyor

    Dernek temsilcisi Hakverdi Gerçek, Atatürkçü Düşünce Derneği Mucur Temsilciliğinin, ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt’un katılımıyla 11.05.2022 Çarşamba saat 16.00’da açılışı gerçekleşeceğini belirtti. Ayrıca hayırsever hemşerimiz Bekir Onan’ın derneğimize bağışladığı evde de incelemelerde bulunacağını söyledi.

   Hakverdi Gerçek; “Mucur'da Atatürk ilke ve devrimlerine bizden sonraki nesillere aktarılması için hem Mucur temsilciliği olarak, Atatürk'ün bizde göstermiş olduğu Çağdaş Uygarlık yolunda yürüyeceğiz.

Mustafa Kemal Atatürk 22 Aralık 1919’da Mucur’da kendisini karşılamaya gelenlere; “Bu küçük kasabada gördüğüm hürmeti, çocuklarda gördüğüm zekayı ve pırıltıyı hiçbir yerde görmedim” demişti. Bizlerde geleceğimiz olan çocuklarıma güzel yarınlar bırakmak için elimizden geleni yapacağız.

    Temsilciliğine atandığım günden bu güne ADD’ye üyelik için hemşerilerimizden büyük bir ilgi gördük. 11 Mayıs Çarşamba günü yapacağımız açılışımızdan açılışla ilginin daha da çok artacağını düşünüyorum. Ayrıca Kırşehir merkezi ilçemizde temsilcilik açmanın heyecanı içerisindeyiz. Açılışımıza tüm mucurlu hemşerilerimizi bekliyoruz, bu heyecanımıza ortak olmalarını bekliyoruz.

    Açılışımıza ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve ADD Kırşehir Şube Başkanı Birol Yurdugül katılacaktır” dedi. SÜMEYYE KILIÇ

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR