Mucur Gazetesi
HV
19 MART Salı 13:53

Gara Şehitlerimiz için Karacakurt Türkmenlerinden Sert Tepki

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 18-02-2021 14:29   Güncelleme : 18-02-2021 14:29
Gara Şehitlerimiz için Karacakurt Türkmenlerinden Sert Tepki

    Karacakurt Dernek Başkanı Serdar Güneş kınama mesajı yayınladı. Güneş; “13 Can 13 fidan daha biz rahat rahat yaşayalım diye vatan toprağını kanları ile suladılar.

     Irak'ın kuzeyinde Gara bölgesine Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan harekatta bir mağarada 6-7 sene önce görevlerini ifa ederken kaçırılan Güvenlik kuvvetlerine mensup 13 kişi bir mağarada silahsız bir şekilde alçakça haince şerefsizce ermeni terör örgütü PKK’nin piçleri tarafından Şehit edildi. Şehit edilen Güvenlik Görevlilerimize Allahtan rahmet Kederli Ailelerine ve Yüce Türk Milletine Başsağlığı diliyorum.

     İçerdeki ve dışarıdaki Türk Milletinin hainleri tarih boyunca ihanet içinde olmuşlardır ve olmaya devam edeceklerdir. Anadolu’yu Türk vatani etmeye başladığımız günden bu güne ihanet edenlere ihanetlerinin bedelini Türk Milleti her zaman ödetmiştir. Bundan sonrada ödetmeye devam edecektir. Bundan hiç bir kimsenin şüphesi olmasın. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, Vekillerimize buradan sesleniyoruz Karacakurt Türkmenleri olarak dün olduğu gibi bu günde Devletimizin yanında ve emrindeyiz. Devletimize karşı İhanet içinde olanları bir an önce cezalandırılmasını istiyoruz. Bir an önce PKK siyasi uzantısı olan HDP’nin kapatılmasını hazine yardımının kesilmesini, Milletvekilliklerinin düşürülmesini belediyelerine kayyum atanmasını, aldıkları maaşlarının kesilmesini istiyoruz.

Zalime merhamet mazluma ihanettir Dosta düşmana bir kez daha hatırlatmak isteriz ki "Sayılmayız parmak ile Tükenmeyiz vurmak ile" Varlığımız Türk Varlığına Armağan Olsun Ne mutlu Türküm Diyene” dedi.

SÜMEYYE KILIÇ

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR