Mucur Gazetesi
HV
19 MART Salı 10:49

Kırşehir İl Özel İdaresi Ekipleri Köy Yollarını Ulaşıma Açık Tutmak İçin Çalışıyor

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 18-02-2021 13:15   Güncelleme : 18-02-2021 13:15
Kırşehir İl Özel İdaresi Ekipleri Köy Yollarını Ulaşıma Açık Tutmak İçin Çalışıyor

    Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, gece başlayan kar yağışının ardından 31 iş makinası ve 53 personelle köy yollarında kar mücadelesi yaptıklarını bildirdi.

    Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı sonrası İl Özel İdaresi ekiplerince köy yollarının ulaşıma açık tutulması için yoğun bir çalışma yapıldığını belirtti.

    Merkez ve 6 ilçede oluşturulan karla mücadele ekiplerinin yolları açma ve ulaşımı sağlama amacıyla yoğun çaba sarf ettiğini vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:"Kent genelindeki kar yağışı nedeniyle, köy ve bağlantı yollarında ekiplerimiz teyakkuz halinde. Kent merkezinin yanı sıra Akçakent, Akpınar, Boztepe, Mucur, Çiçekdağı ve Kaman ilçelerimizde ekiplerimiz çalışmakta olup, herhangi bir olumsuz duruma karşı müdahale etmek için hazır hale getirilmiştir. Şu ana kadar kapalı köy yolu ile ilgili olarak herhangi bir bildirim alınmamıştır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için tüm arkadaşlarımız özveri ile çalışmaktadır. Sahada gece gündüz çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."

HABER MERKEZİ

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR