Mucur Gazetesi
HV
19 MART Salı 05:13

Mucur Sevdalısı Yaşar Yılmaz Gazetemizi Ziyaret Etti

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 01-02-2021 11:45   Güncelleme : 01-02-2021 12:32
Mucur Sevdalısı Yaşar Yılmaz Gazetemizi Ziyaret Etti

    İlçemizde berberlik yapan ve sosyal medya üzerinden paylaşımları ile gündemden düşmeyen Yaşar Yılmaz gazetemizi ziyaret etti.
     İlçede birçok konu hakkında paylaşım yapan Yılmaz,  Mucur’un sorunları hakkında oldukça hassas olduğunu belirtti. Her paylaşımlarında benim bir sevdam var ‘O da Mucur Sevdası’ diyen Yılmaz, gazetemizin imtiyaz sahibi Sait Uyar’a gelecekte neler yapacağını anlattı.
    Sosyal medya paylaşımlarının yoğun ilgi görmesinin en büyük nedeni olarak, doğruları yazdığını üstüne basarak söyleyen Yılmaz, ‘ ben ne olursa olsun hep doğruları söylüyorum. Nerde eksik gördüğüm bir şey varsa onu paylaşıyorum. Benim şahıslarla bir sıkıntım olmaz. Beni şahıslar ilgilendirmiyor. Benim için Mucur önemli. Mucur’a kalkındıracak her  projenin, hizmetin ben destekçisi olurum. Ama eksikler olduğunda da herkesin karşısında olurum’ dedi. 
    Yılmaz; “Sosyal medyada paylaşımlarımıza gösterilen yoğun ilginin sebebi:halkın yanında olup HAKKI savunmamızdır diye düşünüyorum. Ben öncelikle burada şunun da farkına vardım: Benim paylaşımlarım birinin çıkarına ters gelse şahsıma ait bir olumsuzluk arıyor, halbuki biz makama değil MUCUR'a sevdalıyız . Bizler MUCUR'u Devlet ve milleti düşünenlerle bir yola çıkacağız. Ve çıktığımız bu kutlu yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz İNŞEALLAH... Biz birilerinin çıkarı zedelenecek diye yapılan yanlışları, gördüğümüz eksikleri yazmayacakmıyız ? 
    Konu Mucur olunca elimden gelen neyse ben yapıyorum yapmaya da hazırım. İlerleyen zamanlarda ne olur ne olmaz bilmem ama bir bakarsınız bende Mucur’a hizmet için kolları sıvarım. 
    Buradan sizlerin aracılığınız ile de tüm Mucurlu hemşerilerime şunu demek istiyorum. Ben yok biz varız demesini çok iyi bilmeliyiz. Bakıyorum diğer ilçelere neler neler yapılmış. Biz neden bunlardan yararlanmıyoruz veya yararlanmıyoruz. Bunu kendimize sorabilirsek doğruyu kesinlikle bulabilir. Bu cesareti kendimizde bulmamız gerek. 
    Ben ilçede esnaflık yapıyorum. Bunu herkes biliyor. Ben bunları düşünebiliyorsam herkes düşünebilir. Mucur için artık elimizi taşın altına koymalıyız. Doğruya doğru yanlışa yanlış demeliyiz. Bu güne kadar bunu dedik mi maalesef demedik. Ama ben her zaman doğruya doğru yanlışa yanlış diyorum demeye de devam edeceğim. 
     Gazetecilikte ilçede bana göre çok büyük hizmetleriniz var. Size de bu konuda teşekkür ederim. Beni ağırladığınız beni dinlediğiniz içinde beni çok mutlu ettiniz. Teşekkür ederim” dedi.

SÜMEYYE KILIÇ

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR