Mucur Gazetesi
HV
19 MART Salı 14:08

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine Ergül Aygan Adaylığını Açıkladı

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 28-01-2021 17:12   Güncelleme : 28-01-2021 17:18
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine Ergül Aygan Adaylığını Açıkladı

    Mucur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yapılacak olan kongresi için ilçede esnaflık yapan Ergül Aygan adaylığını açıkladı.

    Ergül Aygan’ın yaptığı açıklamada amacının Mucur’lu esnafına iyi hizmetler sunmak olduğunu belirtti. Aygan, kooperatifin sadece mevcut üyelerine değil, üye olmayan tüm esnafa yönelik çalışmaları olacağını belirterek,

    "Bizim hedefimiz hiçbir ayrım yapmadan tüm esnafa kooperatif imkanlarından yararlanmalarını sağlamak" dedi.

    Yapılacak olan Olağan Kongrenin Mucurlu esnaflara şimdiden hayırlı uğurlu , "Mucur halkı beni genelde tanır. Aday olma sebebim ise, mensubu bulunduğumuz kooperatifle alakalı birçok esnaf arkadaşlarımız ve büyüklerimizle yaptığımız istişare sonucunda şeffaf, katılımcı ve yenilikçi bir yönetim anlayışı ile gördüğümüz lüzum üzeri Mucurlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına aday olmuş bulunmaktayım. Esnaflarımızla kredi öncesi kuracağımız diyalogla varsa maddi sorunlarına ihtiyaçlarına kolaylıklar sağlamaya çalışacağız. SMS ve mesaj yolu ile her gelişmeyi esnafımızla paylaşıp esnafımızın sırtındaki yükü hafifletmek için uğraş vereceğiz. Bütün üyelerimize ve esnafımıza sevgi ve saygılarımız ile hayırlı olmasını dilerim" dedi.

SEYİT YILMAZ

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR