Mucur Gazetesi
HV
19 MART Salı 08:21

Mustafa Kendirli; “Adımızın önündeki unvanın hiç bir önemi yok'

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 15-01-2021 12:59   Güncelleme : 15-01-2021 12:59
Mustafa Kendirli; “Adımızın önündeki unvanın hiç bir önemi yok'

​​​​​​    AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli AK Parti Kırşehir Kongresi'nde Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde yaptığı konuşmada önemli noktalara değindi.

    AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli AK Parti Kırşehir Kongresi'nde Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde yaptığı konuşmada önemli noktalara değindi. Kırşehir Milletvekili Kendirli; "Öyle kutlu bir davanın neferiyiz ki, öyle büyük bir liderle yol yürüyoruz ki Recep Tayyip Erdoğan’la bu yolu yürürken 'adımızın önündeki unvanın hiç bir önemi yok' dedik ve bu yolda yürümeye devam ediyoruz, edeceğiz. İnanıyoruz ki yeni seçilen il başkanımız ve yeni seçilen il yönetimimiz, bu bayrak yarışında aldıkları bayrağı en üst tepelere çıkarmak için bütün benlikleri ile mücadele edeceklerdir. Bizde bu mücadelede yeni başkanımızla birlikte yol yürüyeceğiz. Kırşehir bir yol kazası yaşadı ve belediye seçimlerini kaybetti. Bu yüzden bizim bütün şehirlerden daha çok çalışmamız gerekir. Yarım kalan projelerimizi gerçekleştirmemiz lazım. Kırşehir bütün Türkiye gibi büyüme ve gelişme trendi yakaladı, buna devam edeceğiz “dedi.

    Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kırşehir’e yapılacak olan Ahi Evran-ı Veli Tıp Fakültesi'nin ve bütün ilçelerde ve şehir merkezinde projelerini tamamlatıp ihalelerine başlanılacak olan millet bahçesi çalışmalarına değinerek Kırşehirlilere müjdeyi verdi. Yeni oluşan yönetime hayırlı olsun dileklerinden sonra sözü Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç’a bıraktı.  Dalkılıç yaptığı açıklamada; "Bugüne kadar Muzaffer başkanımız ve geçmiş dönem milletvekillerimiz, belediye başkanımız görevlerini layıkıyla yerine getirdiler. Kırşehir’de büyük başarılara imza attılar. Şimdi ise bayrak değişim zamanıdır. Kongreler bayrak değiştirmedir, helâlleşmese, kucaklaşmadır. Sancağı devreden Muzaffer başkanımıza teşekkür ediyorum. Yeni dönemde Seher başkanımız görev yapacak. İnşallah aldığı sancağı yönetim kurulu ile birlikte daha yükseklere taşıyacak. Görevini layıkıyla yapacağından asla şüphemiz yoktur. İnşallah Kırşehir’de birlik ve beraberliğin sesi gelecek. Bu dava tüm müstahdem saldırıları bertaraf edecek güçte ve samimiyettedir. “dedi.

SÜMEYYE KILIÇ

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR