Mucur Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 20:21

Mucur'un Beklediği Müjdeyi Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz Verdi!

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 27-08-2020 15:15   Güncelleme : 27-08-2020 17:20
Mucur'un Beklediği Müjdeyi Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz Verdi!

    Geçtiğimiz aylarda ödeneği çıkan ve  ihaleye çıkması beklenilen Mucur Devlet Hastanesinin ihalesi bitti ve yüklenici firmaya iş teslim edildi.

    Mucur Devlet Hastanesi iken Kırşehir Ahi Evran Üniversitesine baglı ek hizmet binasına dönüştürülen hastane, Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz'ın yoğun uğraşlarından sonra tekrardan Mucur Devlet Hastanesi olarak dönüştürülmüştü.

    Bu sürecinden ardından yeni bir binanın yapılması ilçe için olmazsa olma bir durum almıştı. Seçimlerde de projelerinin başında olan Atılgan Yılmaz yeni hastane yapılması için Ankara'da çok mesai harcamıştı. Emeklerinin karşısını geçtiğimiz aylarda açılayan Yılmaz, "Hastanemizin ödeneği çıktı ihale sürecini bekleyeceğiz" açıklamasında bulunmuştu. 

   O müjdeli haber bugün geldi ve ihale Mucur Devlet Hasatensinin ihale sürecininde bittiği açıklandı.

    Yeni yapılacak Mucur Devlet Hastanesinin yeri Sağlık Bakanlığına tahsis edilmiş ve ihale süreci bekleniyordu. Bugün sevindirici haberi Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz açıkladı. Mucur Devlet Hastanesinin ihalesi bugün itibari ile bittiğini belirten Yılmaz, "iş artık yüklenici firmaya verilmiştir" dedi.

     Yılmaz; " İlçemiz için çok önemli gördüğümüz Mucur Devlet Hastanemizin ihalesi bugün bitti. Allah'a şükürler olsun ki ilçemiz yeni bir hastaneye kavuşacak. Daha önceden de konuyla alakalı açıklamada bulunmuştum. O zaman ihale sürecini bekliyoruz demiştim. Bugün ise ihale sürecimiz bitti ve en kısa sürede yapımı başlayacak. 

     Hastene yerini Sağlık Bakanlığına tahsisi daha önceden yapılmıştı. Şimdi ise tahsis edilen yerin yıkımı yapılarak temeli atılacak. Yapımı tamamlandığında Kırşehir Ahi Evran Hastanesinin ek binasi olarak değil Mucur Devlet Hastanesi olarak vatandaşlarımıza hizmet verecektir. 

     Daha önceden yaşanan doktor ve sağlık ekibi sıkıntılarımızı da artık yaşamayacağız. Tüm Mucurlululara hayırlı uğurlu olsun.

     Hastanemiz için bizlere desteklerini esirgemeyen Ankara Milletvekili ve Hemşerimiz Sayın Hacı Turan'a,Kırşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kendirli'ye,  ve Kırşehir Ak Parti İl Başkanımız Sayın Muzaffer Arslan'a teşekkür ederim" dedi.

Sümeyye Kılıç

 

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR