Mucur Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 08:41

İlçemiz Devlet Hastanesinde Görev Değişimi

Mucur Devlet Hastanesinde Başhekim, İdari Mali Hizmetler Müdürü ve Sağlık Hizmetleri Müdürlüklerinde görev değişimi oldu.

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 08-01-2015 12:52   Güncelleme : 08-01-2015 12:52
İlçemiz Devlet Hastanesinde Görev Değişimi

   Başhekim Halim Koçpınar'ın yerine İlknur Öztürk, İdari Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Telli'nin yerine Çağdaş Mert, Sağlık Hizmetleri Müdürü Emine Kocaoğlu'nun yerine Neslihan Şahin Ersoy getirildi. 

Geçtiğimiz pazartesi günü görev değişimi yapılırken görev yeri değişen yönetim yeni göreve başlayan yönetime hayırlı olsun dedi.

   Eski Başhekim Halim Koçpınar konuşmasında şunlara değindi; " Görevimiz süresince hastanemizde iyi bir ekip oluştur. Buraya memnuniyet anketleri ile başladık. İlerleyen zamanlarda memnuniyetin ilçede arttığını gördük. Kalite bağlamında iki defa kalite kontrolü gerçekleştir. Bakanlıktan gelen denetmenler D grubu bir hastane için yapılan her şeyi yaptığımızı söylediler. Bakanlık yetkilerini bu şekilde uğurladık. 6 ay önce Müdürlük denetimi gerçekleştirdik. Orda da aynı şekilde görevliler bizlere teşekkür ederek ayrıldılar. Tabiî ki biz bunlarla yetinmedik ve eksiklerimizi gidererek daha iyi şeyler yaptık. Çalışmalarımızın geri dönüşü her zaman iyi oldu. 

   Makamlar her zaman bize daim değil. Önemli olan bulunduğumuz yerlere bir şeyler verebilmek. Bu görevleri bırakmak biraz zor gelse de bırakmak zorundayız. Ekibime çok teşekkür ederim. Bizlerle çalışan herkese teşekkür ediyorum. İlknur hanıma Çağdaş beye, Neslihan hanıma hayırlı olsun. Bizden daha iyi işler yapacaklarından kuşkumuz yok. Bize düşen her konuda yardımcı olacağız" dedi.

  Yeni Başhekim İlknur Öztürk'te konuşmasında ; "Halim beyin dediği gibi, Mucur halkına hizmet veriyor olmak çok güzel bir duygu. Bu güne kadar sağladığını katkılardan dolayı teşekkür ederiz. 

   İnsan olarak hayatımızın en önemli değeri sağlık. Bunu unutmamalıyız. Bizlerde sağlık için buradayız. Çok heyecanlıyım o yüzden kelimelerimi çok iyi seçemeyebilirim. Modern tıbbın gerekleri neyse  biz burada gerçekleştireceğiz. Önemli olan hasta memnuniyeti ve tabi ki birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızın memnuniyeti" dedi. 

   Görev değişimleri sırasında teşekkür plaketleri verildi.

   Gazetemiz olarak yeni yöneticilerimize görevlerinde başarılar dileriz.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR