Mucur Gazetesi
HV
24 NİSAN Çarşamba 06:58

Mucur’da 85 Caddede ve Sokakta Doğalgaz Çalışmaları Başladı

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 04-06-2020 14:26   Güncelleme : 04-06-2020 14:39
Mucur’da 85 Caddede ve Sokakta Doğalgaz Çalışmaları Başladı

    Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz Mucurlu vatandaşlara müjdeli haberi verdi. 
    İlçemizde dün doğalgaz çalışmaları tekrardan başladı. 2021 yılında başlaması planlanan doğalgaz çalışmaları Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz’ın girişimleri ile 2020 yılına alınarak doğalgaz gelmeyen cadde ve sokaklarda çalışmalar başladı.
    Solaklı Mahallesi, Karşıyaka Mahallesi ve 52 evlerde doğalgaz çalışmaları başladı. 85 caddenin doğalgazla buluşacağını söyleyen Yılmaz, şunlara değindi;
   “ İlçemizde doğalgaz çalışmalarını tekrar başlattık.  Normal şartlarda 2021 yılında başlaması planlan çalışmaları yoğun girişimlerimizin sonucunda 2020 yılında başlattık. Seçimde de Belediye Başkanı seçilirsem doğalgaz getirilmeyen Mahallelerimize doğalgaz çalışmalarını başlatacağım için söz vermiştim. Bugün çok şükür bu sözümüzü de yerine getirmiş olduk. 
    Devletin bir çalışma takvimi var ebetteki bizlerde bu çalışma takvimini öne almak için çok uğraş verdik ve sonunda da başardık. Karşıyaka Mahallemiz, Solaklı Mahallemiz ve 52 evler 2021 başında doğalgaz kullanmaya başlaması planlanıyor. 
    Çalışmalarımızda bizlere her zaman destek veren Kırşehir Milletvekilimiz Mustafa Kendirli’ye ve Ankara Milletvekilimiz Hacı Turan’a teşekkür ederim. Mucurumuza hayırlı uğurlu olsun” dedi. SÜMEYYE KILIÇ

 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR