Mucur Gazetesi
HV
28 MART Perşembe 21:11

İlçe Emniyet Müdürlüğünden 4 Yaşındaki Kuzeye Doğum Günü Sürprizi

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 04-06-2020 14:20   Güncelleme : 04-06-2020 14:20
İlçe Emniyet Müdürlüğünden 4 Yaşındaki Kuzeye Doğum Günü Sürprizi

    İlçemiz emniyet ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle karantinaya alınan binadaki çocuğa doğum günü sürprizi yaptı.

     İlçe merkezinde kısa bir süre önce karantina kararı verilen 6 katlı apartmanda babasıyla yaşayan 4 yaşındaki Kuzey Poyraz'ın doğum günü olduğunu bilgisine ulaşan Mucur Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sürpriz doğum günü organizasyonu düzenledi. Üzerine "İyi ki doğdun, iyi ki varsın Kuzey" yazdırılan doğum günü pastası, bekçi ve polis ekipleri tarafından apartmanın önüne getirildi.

    İki polis otosundan yaptıkları anonslarla Kuzey'in doğum gününü kutlayan ekipler, pastayı da küçük çocuğa ulaştırdı. Kuzey ile ağabeyi Hüsnü ve babası Necati Poyraz, balkondan el sallayarak bekçi ve polislere teşekkür etti. Emniyet teşkilatının bu davranışının kendilerini çok mutlu ettiğini belirten baba Necati Poyraz, "İlçe Emniyet Müdürlüğü teşkilatımıza, polislerimize, bekçilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. En başta eli sürekli üzerimizde olan ve gece gündüz demeden bizlerin dertleri ile iç içe bir abi bir baba gibi ilgilenen Ömer Kördemir komiserimden ve bu organizasyonda emeği geçen Polis memuru Mustafa Ünal, Polis memuru Emre Dogan, çarşı ve mahalle bekçisi Sercan Doğan ve tüm emniyet teşkilatımıza sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum iyiki varsınız Allah sizleri korusun" dedi. SÜMEYYE KILIÇ

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR