Mucur Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 04:27

Vali İbrahim Akın Mucur’da İncelemelerde Bulundu

Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 01-06-2020 22:58   Güncelleme : 01-06-2020 22:58
Vali İbrahim Akın Mucur’da İncelemelerde Bulundu

İlçemizde Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadelede yürütülen çalışmalar ve alınan tedbirler değerlendirildi.

Kaymakamlıkta gerçekleştirilen toplantıya Vali İbrahim Akın’ın yanı sıra Mucur Kaymakamı Kaya Çelik, Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Ali Bulut, Halk Sağlığı Uzmanı Dr. N. Kaan Tiryakioğlu ile Mucur Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Yelda Öztürk katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Vali İbrahim Akın, tüm dünyayı tehdit eden ve ülkemizde de görülen Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle devletimizin almış olduğu tedbirlerin ilimiz genelinde uygulandığını söyledi.

Koronavirüs salgınına karşı alınan bu tedbirlere toplumun sağlığı için vatandaşlarımızın uyması gerektiğini belirten Vali İbrahim Akın, “Bilindiği gibi, ülkemiz bu süreci devletimizin aldığı tedbirlerle diğer ülkelere göre daha başarılı bir şekilde geçiriyor. Bugün itibariyle başlayan yeni normalleşme sürecinde mutlaka hijyene, sosyal mesafe kuralına ve maske takmaya özen göstermeliyiz. Mucur ilçemizde de son günlerde virüs vakalarına rastlanılmıştır. Mucur halkımızdan rehavete kapılmadan tedbirleri uygulamalarını bekliyoruz.” dedi.

Vali Akın, toplantının ardından Mucur Belediyesi ve yapımı devam eden Belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunarak Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz’dan bilgiler aldı.

Vali Akın Mucur programı, esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunması ile sona erdi. 

Haber MERKEZİ

Açıklama yok.Açıklama yok.Açıklama yok.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR